Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ναι στις κάλτσες μέχρι το γόνατο!

http://www.stylewatch.gr/files/Shopping-Stylewatch_Boutique/AW_2009_10/09_September/Week_01/Esorouxa/socks/thumbs/91_187x239.jpgΜπορείς να τις φορέσεις με φούστα ή φόρεμα αλλά και μέσα από παντελόνι για να σε κρατήσουν ζεστή.
Πως να συνδυάσεις τις ψηλές κάλτσες
Υπάρχουν κάποιοι απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις σωστά αυτή την τάση.
1ον Διάλεξε το σωστό μήκος. Θα πρέπει να ταιριάζει με το σωματότυπο σου. Αν έχεις χοντρούς μηρούς, οι κάλτσες που θα τους καλύπτουν θα προκαλούν μεγάλη προσοχή σε αυτό το σημείο του σώματος σου, κάτι που  δεν θέλεις.
2ον Οι κάλτσες που τελειώνουν πριν το γόνατο μπορεί να κολακεύουν τα πόδια σου περισσότερο από αυτές που καλύπτουν το γόνατο. Δοκίμασε και τις δύο και διάλεξε.
3ον Οι κάλτσες που σταματούν ακριβώς κάτω από το γόνατο μπορεί να δείχνουν τα πόδια σου λεπτότερα, ενώ αυτές που το καλύπτουν μπορεί να ¨φουσκώνουν¨ τα γόνατα σου.
4ον Οι κάλτσες που καλύπτουν τους μηρούς μπορεί να συνδυαστούν εξαιρετικά με το trend που θέλει τα εσώρουχα έξω σε μια πολύ σέξι εμφάνιση.
5ον Αν δεν είσαι πρώτο μπόι, καλό θα είναι ή κάλτσα να τελειώνει ακριβώς κάτω από το γόνατο, συνδυασμένη με μια μίνι φούστα όχι μακρύτερη από το μέσο του μηρού σου ώστε να δείχνει περισσότερο πόδι. Αυτό θα σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη.
6ον Αν είσαι στις περιοχές που κάνει περισσότερο κρύο, πιθανόν να επιλέξεις πλεχτές μάλλινες κάλτσες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις χοντροπλεγμένες και πολύ χοντρές κάλτσες που ήταν στη μόδα 3 χρόνια πριν.
7ον Απέφυγε να συνδυάσεις κάλτσες μέχρι το γόνατο με καρό φούστες η κάρο κασκόλ και φουλάρια, εκτός αν θέλεις να δείχνεις σα μαθήτρια.
8ον Μη φοβάσαι να δοκιμάσεις τις κάλτσες έως ή πάνω από το γόνατο, πάνω από ένα σωστά συνδυασμένο μονόχρωμο καλσόν. Θα δεις ότι θα σου ταιριάξει πολύ δίνοντας μια άλλη διάσταση στο ντύσιμο σου. 
9ον Επίσης μη φοβηθείς να διαλέξεις έντονα χρώματα και print, είδικα αν θέλεις οι κάλτσες σου να είναι το σημείο που θα εστιάσουν οι άλλοι. 

www.tellawoman.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: