Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το παλιό μου κολιέ άλλαξε!!

Κάθε τόσο τακτοποιώ τα αξεσουάρ μου και όσα δε φοράω τα τοποθετώ σε ένα μεγάλο κουτί με την ελπίδα ότι κάποτε μπορεί να ξαναφορεθούν!! Ποτέ δε πετάω τίποτα, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι θα φέρει η νέα μόδα! Άλλωστε πολλά από τα παλιά μου μπιζού πολλές φορές τα μεταποιώ σε κάτι διαφορετικό για να τα ξανά φορέσω!!
'Ετσι έκανα και σήμερα με το παλιό μου μαύρο κολιέ!

Έτσι ήταν το κολιέ πριν το αλλάξω!

Θυμάμαι πως όταν το αγόρασα με είχε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Τότε το συνδύαζα με Τζιν παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρο μεσάτο σακάκι!!

Αχ εποχές...τα φοιτητικά μου χρόνια!!Αναπόλησα λίγο και λυπήθηκα από την μία να το χαλάσω,όμως μετά σκέφτηκα ότι έτσι δε πρόκειται να το ξαναφορέσω ποτέ! 



                    


Αποφάσισα λοιπόν να το μεταμορφώσω σε κάτι σύγχρονο, λιτό και φυσικά ευκολo να συνδυαστεί!!

Έκοψα το κορδόνι και άρχισα να λύνω έναν-έναν τους κόμπους που δέσμευαν τις χάντρες!


















Αφού συγκέντρωσα τις χάντρες που θα χρειαζόμουν, ξεχώρισα όσες θα χρησιμοποιούσα και τις υπόλοιπες τις φύλαξα σε ένα άλλο κουτί που έχω για μελλοντικές κατασκευές!!Εκεί βρήκα και κάποιες μικρότερου μεγέθους,(ξεχασμενες από ένα βραχιόλι)και τις έβαλα επίσης στο κολιέ.

Στο τέλος χρησιμοποίησα ντίζα και κουμπώματα (αυτά τα είχα αγοράσει από κατάστημά που πουλάει χάντρες) και έτσι άρχισα την συναρμολόγηση.




























Ιδού το τελικό αποτέλεσμα!!!