Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό είναι το νέο βραχιόλι της Estée Lauder για την εκστρατεία καταπολέμισης του Καρκίνου του Μαστού.

Οι 10 επώνυμοι που φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς

Για 7η συνεχή χρονιά η Estée Lauder συνεχίζει να περνά το μήνυμά της για ένα μέλλον χωρίς Καρκίνο του Μαστού. Για τη φετινή της καμπάνια φέτος για πρώτη φορά οι 10 συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν ανά ζευγάρια, φορώντας τα βραχιολάκια με την υπογραφή Dukas.


Οι Μαρινέλλα- Λάκης Λαζόπουλος, Έλλη Στάη-Αλέξης Γεωργούλης, Δούκισσα Νομικού-Γιώργος Κιμούλης, Κατερίνα Λέχου-Αιμίλιος Χειλάκης και Djibril Cissé -Δούκας Χατζηδούκας πόζαραν στηρίζοντας την εκστρατεία της Estée Lauder, αποκομίζοντας μια μοναδική αυτή εμπειρία.











Pink ribbon bracelets
Το φετινό βραχιολάκι του Dukas είναι φτιαγμένο από μεταξωτό κορδόνι σε ροζ ή γκρι χρώμα, με μεταλλικές λεπτομέρειες και κούμπωμα από μαγνήτη, πάνω στο οποίο είναι χαραγμένο το λογότυπο της Estée Lauder και του σχεδιαστή Dukas, περιβαλλόμενα από ροζ σμάλτο. Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος θα διατίθεται και σε ανδρικό μέγεθος σε μαύρο χρώμα, ειδικά σχεδιασμένο για τους κυρίους που θέλουν με τη σειρά τους να στηρίξουν την εκστρατεία.

Το ροζ βραχιόλι θα διατίθεται όλο τον Οκτώβριο στα σημεία διάθεσης προϊόντων της Estée Lauder, στην τιμή των 10 ευρώ, με στόχο την ενίσχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής". Έτσι, αγοράζοντας το συμβολικό αυτό αξεσουάρ, συμμετέχεις και εσύ ενεργά στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού.
 Ανυπομονούμε να αγοράσουμε και στα δυο χρώματα!!!


Πηγή:http://www.stylista.gr/what-who-where/hot-stories/7430~I-nea-kabania-tis-estee-lauder-gia-ton-karkino-tou-mastou~article

Δεν υπάρχουν σχόλια: