Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πασχαλινές άστροπροβλέψεις για όλα τα ζώδια!

http://www.newsbeast.gr/files/1/2011/04/12/%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B1.jpgΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου):  Αυτό το Πάσχα είσαι από τα ζώδια που θα ζήσουν έντονα και πρωτόγνωρα.  Οι μέρες που θα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αποφύγεις καβγάδες και διαφωνίες είναι από τις 18 – 22 Απριλίου. Από τις 23 Απριλίου ο Ερμής από το ζώδιό σου επιστρέφει στην ορθή πορεία του και πλέον το επικοινωνιακό σου κλίμα αποκαθίσταται. Η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιό σου, θα σου χαρίσουν κέφι, ζωντάνια, ενεργητικότητα και διάθεση για φλερτ και για κοινωνική ζωή. Το φετινό Πάσχα λοιπόν τα άστρα σε προτρέπουν να εκδηλώσεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου και να περιορίσεις τις υπερβολές!




ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου):  Αγαπητό μας Ταυράκι, μέχρι τις 22/4 η διάθεσή σου θα είναι αρκετά μελαγχολική και θα επιδιώκεις την μοναχικότητά σου. Θα περάσουν από το μυαλό σου σκέψεις και συναισθήματα και το παρελθόν θα σου θυμίσει πολλές αναμνήσεις. Παρόλα αυτά είναι μία περίοδος που θα αναλογιστείς πολλά λάθη του παρελθόντος και θα κάνεις τα πάντα για να επανορθώσεις. Στις 23 Απριλίου η διάθεσή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει και είναι μία μέρα που θα ανανεώσεις την εμφάνισή σου, θα κάνεις δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και θα δεχτείς και πολύ όμορφες εκπλήξεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μέχρι τις 25 Απριλίου μπορείς να αποκαταστήσεις το «ψυχρό» κλίμα των σχέσέων σου και να νιώσεις και πάλι ηρεμία και ασφάλεια.


ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου): Φίλε Δίδυμε το τελευταίο διάστημα υπήρξε αρκετή ασυνεννοησία τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το κλίμα αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 22 του Απρίλη και μπορεί να κουραστείς από τις παρεξηγήσεις αλλά και τις διαφορές που θα έχεις στην καθημερινότητά σου.  Μην τραβάς επιπλέον το σκοινί και προσπάθησε αυτές τις γιορτινές μέρες να κάνεις και εσύ τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς σου. Όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά από τις 23 του μήνα (δηλαδή το Μ. Σάββατο. Το φετινό Πάσχα (με τον Ερμή, τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Δία) στον 11ο οίκο σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα βρεθείς με πολλούς ανθρώπους και θα επικοινωνήσεις με φίλους που είχες καιρό να μιλήσεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Οι επαγγελματικοί σου ρυθμοί το τελευταίο καιρό είναι αρκετά έντονοι ή τα προβλήματα που έχεις στο τομέα της καριέρας σου σε έχουν καταβάλλει τόσο πολύ που δεν έχεις καταλάβει, πότε έφτασε το Πάσχα! Από τις 18-22  του Απρίλη οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα είναι αρκετές και οι εκκρεμότητες που θα χρειάζεται να ολοκληρώσεις θα είναι μεγάλες. Ωστόσο από τις 23 του μήνα θα αρχίσεις πλέον να χαλαρώνεις και να ανακτάς το κέφι και τη ζωντάνια σου. Το φετινό Πάσχα μπορεί να είναι αρκετά όμορφο, αρκεί να αφήσεις πίσω σου τις έννοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου. Απόλαυσε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που πάντα σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα! 


ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου): Με κεφάτη διάθεση σε υποδέχεται το φετινό Πάσχα και με πολλές προτάσεις, επικοινωνίες και φιλικές συναντήσεις. Από τις 18 – 22 Απριλίου θα επικοινωνήσεις και θα συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου. Θα σκεφτείς και θα αναγνωρίσεις περασμένες λάθος αντιδράσεις σου και πλέον θα κάνεις έναν απολογισμό όλων των πράξεών σου και θα δεις πιο σοβαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι πλέον θα νιώσεις ότι διαθέτεις εμπειρία, γνώση και ωριμότητα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση και θα αρχίσεις από το φετινό Πάσχα να το αντιλαμβάνεσαι τα πάντα γύρω σου με μεγαλύτερη ωριμότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου): Τα οικονομικά σου φέτος το Πάσχα μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά τους και αυτό να σου δημιουργεί μελαγχολία (κυρίως από 18 -22 Απριλίου). Νιώθεις μία μικρή απογοήτευση που δεν μπορείς με άνεση να κάνεις όλα όσα συνήθιζες στο παρελθόν. Ωστόσο όλες αυτές οι ανασφαλείς σκέψεις για τα οικονομικά σου αλλά και η μελαγχολία σου δεν θα διαρκέσουν για πολύ, γιατί από τις 23 του μήνα βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία και το κέφι σου. Από τις 23 – 25 Απριλίου θα ζήσεις έντονες στιγμές διασκέδασης, ανεμελιάς και αναζωογόνησης! Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτές τις μέρες. Είναι η ιδανική στιγμή για να νιώσεις και πάλι την καρδιά σου να ζεσταίνεται με όμορφα συναισθήματα!


ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου):  Το φετινό Πάσχα νιώθεις αρκετή ανασφάλεια για το μέλλον σου και κυριαρχεί η αβεβαιότητα και η ασάφεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Όλο αυτό το αρνητικό κλίμα θα υπάρχει μέχρι τις 22 του Απρίλη και θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να σκεφτείς και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Θα αναθεωρήσεις σκέψεις, συναισθήματα, θα μετανιώσεις για κάποιες επιλογές σου και θα κάνεις ένα βήμα προσέγγισης σε ανθρώπους που αδίκησες στο παρελθόν. Από τις 23 του Απρίλη η διάθεσή σου βελτιώνεται, τα πάντα αλλάζουν και μπαίνεις για τα καλά  και εσύ στο ρυθμό του Πάσχα! Το φετινό Πάσχα δεν θα λείψουν οι έρωτες, οι επικοινωνίες, η διασκέδαση και οι ζεστές οικογενειακές στιγμές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου): Αυτές τις μέρες φίλε μας Σκορπιέ έχεις μελαγχολική διάθεση αλλά και αρκετό άγχος. Ο ανάδρομος Ερμής ταράζει μέχρι τις 22 του Απρίλη τον τομέα της καριέρας σου και η Πανσέληνος του Απριλίου σου επαναφέρει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν. Το άστρο tip για το ζώδιό σου είναι λοιπόν αυτές τις μέρες να αφήσεις για λίγο στην άκρη σου όλες τις υποχρεώσεις σου, να ξεχάσεις (προς το παρόν) όλες τις έννοιες και τα προβλήματά σου και να δεις πιο ανάλαφρα κάποια προσωπικά σου ζητήματα. Από τις 23 του μήνα αρχίζεις και βρίσκεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό και θα απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που ήταν είναι και θα είναι για πάντα κοντά σου για να σου δείχνουν την αγάπη τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Αυτό το Πάσχα φίλε μου Τοξότη τίποτα δεν θα αφήσεις να σταθεί εμπόδιο στην καλοπέρασή σου! Ακόμα και αν ο ανάδρομος Ερμής έφερε λιγάκι τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σου εσύ δεν πτοείσαι! Η Σελήνη από το ζώδιό σου (στις 21 και στις 22 Απριλίου) θα σε ωθήσει να κάνεις σχέδια, πλάνα και προγραμματισμού μίας μικρής απόδρασης που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και όμορφες στιγμές. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα του Πάσχα θα νιώσεις συναισθηματική σιγουριά και θα εκδηλώσεις όλα όσα αισθάνεσαι σε ανθρώπους που είτε είχες παραμελήσει, είτε ο εγωισμός σου δεν σε άφηνε να τους πεις όλα όσα νιώθεις. Μέχρι τις 25 του Απριλίου θα έχεις καταφέρει να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου): Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 22 του μήνα δημιουργεί μία ένταση και κάποια προβληματάκια στα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας, ωστόσο αυτό το Πάσχα προμηνύεται σούπερ και για το ζώδιό σου! Από τις 18 – 22 περιόρισε την απόλυτη στάση σου απέναντι στα οικογενειακά σου πρόσωπα και προσπάθησε να προγραμματίσεις όσο καλύτερα μπορείς τις ημέρες των εορτών.  Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 23 – 24 του Απρίλη και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά τόσο στα οικογενειακά σου πρόσωπα όσο και στους φίλους! Θα αφήσεις για τα καλά πίσω σου όλα τα προβλήματα και θα εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο τρόπο! Όπως όλες τις γιορτές έτσι και το φετινό Πάσχα θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην οικογένειά σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου): Ακόμα και όταν γύρω σου πάνε όλα ανάποδα εσύ ποτέ δεν το βάζεις κάτω και ποτέ σου δεν χάνεις το κέφι και τη ζωντάνια σου! Αυτό το Πάσχα θα ευαισθητοποιηθείς αρκετά για θέματα που αφορούν τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σου. Θα  νοσταλγήσεις ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου αλλά και θα στηρίξεις κάποια άτομα που πραγματικά αυτές τις μέρες σε έχουν ανάγκη! Για μία ακόμα φορά θα νιώσεις όμορφα που θα καταφέρεις να έρθεις κοντά σε ανθρώπους που εκτιμάς και που θα τους δείξεις την αγάπη και την υποστήριξή σου! Από το φετινό Πάσχα δεν θα λείψει η διασκέδαση, οι μετακινήσεις, οι φιλικές επαφές αλλά και ο έρωτας...απόλαυσέ το με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο!



ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Οι αγορές και η τάση σου για σπατάλη θα σε οδηγήσουν σε υπερβολικά έξοδο την περίοδο του Πάσχα, όμως εσύ θα χαρείς την κάθε στιγμή! Για μία ακόμα φορά θα δείξεις την αγάπη σου και το ενδιαφέρον σου σε όλους τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου με δώρα έκπληξη που θα φτιάξουν όχι μόνο τη δική τους διάθεση αλλά και τη δική σου!  Το φετινό Πάσχα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια και θα καταφέρεις να είσαι η ψυχή της παρέας! Από τις 23 – 25 Απριλίου θα πάρεις την αισθηματική επιβεβαίωση που τόσο πολύ καιρό περίμενες, ετοιμάσου για πολύ γλυκές συγκινήσεις!

http://oroskopos.gr.msn.com/TopViewsDetails.aspx?cnt_id=6817

Δεν υπάρχουν σχόλια: