Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο; Πώς θα κυλήσει ο μήνας;

http://www.gamostime.gr/blog/wp-content/uploads/2010/09/banner_zodia.gifΚριός
Το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζεις να κινείσαι με τη φόρα που έχεις από τον προηγούμενο μήνα. Οι περισσότεροι πλανήτες στο ζώδιό σου, σου δίνουν ενέργεια και διάθεση να κυνηγήσεις άτομα που σε ελκύουν και ευκαιρίες που θεωρείς σημαντικές, αλλά ταυτόχρονα σε κάνουν ιδιαίτερα ευέξαπτη και περισσότερο δυναμική από όσο πρέπει. Από τα μέσα του μήνα όμως και μετά φτάνει η ώρα να κάνεις ταμείο. Τι κέρδισες, τι έχασες. Το ταμείο πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και καλό θα ήταν να προσέχεις σε τι δίνεις αξία στη ζωή σου και τι θεωρείς πως θα πρέπει να πετάξεις για να ελαφρύνει. Ένα γραμμάτιο ή μία σχέση που φαίνεται να έληξε ίσως και να δοκιμάζει την πίστη σου.Ταύρος

Το πρώτο μισό του μήνα αισθάνεσαι πως σε έχουν βάλει πίσω από μία βιτρίνα μέσα από την οποία παρατηρείς αυτούς που περνούν μπροστά σου αλλά αυτοί δεν μπορούν να σε δουν αφού λειτουργεί ως καθρέφτης εξωτερικά. Όσο και να φωνάζεις, να κάνεις χειρονομίες, να πασχίζεις να σπάσεις το γυαλί αυτό φαντάζει αδύνατο. Σκέφτηκες γιατί γίνεται κάτι τέτοιο; Μήπως βρίσκεσαι στα μέσα ενός ερευνητικού πειράματος που έχει στόχο να σε κάνει να έρθεις κοντά με τα φαντάσματα της απομόνωσης ώστε να κατανοήσεις ποιους και τι έχεις πραγματικά ανάγκη στη ζωή σου; Από τα μέσα του μήνα και μετά το πείραμα ολοκληρώνεται και εσύ θα βγεις από τη βιτρίνα είτε ως μαινόμενος Ταύρος που θέλει να τα σπάσει όλα για εκδίκηση είτε ως εξελιγμένος Ταύρος που πλησιάζει τα άτομα που θέλει κοντά του για την υπόλοιπη ζωή.


Δίδυμοι

Οι δυο σου εαυτοί βρίσκονται σε παράκρουση αυτόν το μήνα αφού υπάρχουν δύο πορείες που δεν τέμνονται κάπου για να τις φέρεις σε επαφή. Από τη μία πλευρά, το πρώτο μισό του μήνα, η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο και βρίσκεσαι στο κέντρο του κυκλώνα. Ξαφνικά όλοι σε θυμήθηκαν ή αποφάσισαν να σε γνωρίσουν και βρίσκεσαι με το κινητό γεμάτο νέους αριθμούς χωρίς να γνωρίζεις πως έγινε αυτό. Από την άλλη όμως πλευρά, η ψυχή σου λέει να απομονώνεσαι γιατί χρειάζεται να κάνεις αρκετή δουλειά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Όταν λοιπόν στο δεύτερο μισό του μήνα θα εξαφανιστείς ή θα απομακρυνθούν οι ανθρωποι από κοντά σου, δεν θα πρέπει να πέσεις σε κατάθλιψη αλλά να χωνέψεις την αλλαγή που έγινε στη ζωή σου.


Καρκίνος

Εδώ που έφτασες είναι κρίμα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να φοβηθείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Η δημόσια εικόνα σου, είτε αυτή ορίζεται από ένα γάμο είτε από μία επαγγελματική αναγνώριση, βιώνει εδώ και λίγο καιρό αλλαγές, κάτι που θα συνεχίσει και το πρώτο μισό του μήνα. Βέβαια, η γυάλα με το μέλι είναι μπροστά σου και φωνάζει να απολαύσεις αυτό που σου χαρίζεται και να αφήσεις τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα. Αν δεν θέλεις να δεις την προσπάθειά σου να πηγαίνει στο βρόντο (το άτομο που είναι πλάι σου να φεύγει απογοητευμένο ή τη δουλειά που πάλευες να κερδίσεις να χάνεται σαν την άμμο μέσα από τα χέρια), τότε καλά θα κάνεις να αφήσεις τις απολαύσεις και τις προτροπές των φίλων για αργότερα.


Λέων

Εισέρχεσαι σε ένα από τα κομβικά σημεία της ζωής σου αφού συνεχίζεις να ράβεις το νέο μανδύα του μυαλού σου, τη ραχοκοκαλιά που θα στηρίξει τις κινήσεις που θα κάνεις με στόχο την ευημερία σου. Δεν είναι εύκολο να ζητήσεις στήριξη από άλλους αφού έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σχέσεις και συνήθειες που γνωρίζεις πως σε γυρίζουν πίσω. Άρα, συνεχίζοντας να ταξιδεύεις και να ανοίγεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να λειτουργείς πνευματικά και να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου πλησιάζεις σε ένα σημείο που οι προκλήσεις για αλλαγή είναι πλέον αναπόφευκτες. Από τα μέσα του μήνα και μετά δεν θα μπορείς να κρατάς πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Έτοιμη για απογείωση ή για προσγείωση;


Παρθένος
Ο τίτλος του μήνα θα μπορούσε να είναι: Και μαζί και μόνη! Η εξήγηση είναι απλή. Αισθάνεσαι την ανάγκη (στην καρδιά αλλά και στην τσέπη) να έρθεις κοντά με ένα άτομο με στόχο την ένωση, αλλά συναντάς άτομα τα οποία βιάζονται να κλείσουν συμφωνία μαζί σου (ερωτική ή επαγγελματική) χωρίς να έχει δοκιμαστεί η σχέση σας. Με αυτόν τον τρόπο έφτασες να προτιμάς να συναναστρέφεσαι άτομα που βλέπεις πως τα διακρίνει η αφερεγγυότητα στα λόγια αλλά και στα αισθήματα. Μήπως όμως μετά τα μισά του μήνα θα ήταν καλό να καθήσεις μόνη και να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις από τις σχέσεις σου; Αν ανάμεσα στις σκέψεις σου αισθανθείς ένα χέρι να σου χαϊδεύει την πλάτη μην τρομάξεις, είναι κάποιος που κατάλαβε πως προσπαθείς να ξεθάψεις την καρδιά σου από την κατάψυξη.


Ζυγός

Με μία ομοβροντία πλανητών στον Κριό τουλάχιστον για το πρώτο μισό του μήνα, τα πάντα στη ζωή σου είναι σχέσεις. Ο σύντροφος, ο συνεργάτης, η φίλη είναι άτομα που μονοπωλούν τη ζωή σου καθώς κάτι σημαντικό συμβαίνει στη σχέση σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει μια νέα αρχή στη σχέση σας ή να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορούσε να αποτελέσει το μελλοντικό σου σύντροφο. Από εκεί και πέρα, το πράγμα περιπλέκεται αφού μπαίνουν στη σχέση οι όροι σεξ και χρήμα. Αν αναφερόμαστε σε ερωτική σχέση, το σεξ αποκτά νέα διάσταση και καλό θα ήταν να συνηθίζεις και πάλι στην ιδέα ενός υγιούς σεξ. Αν αναφερόμαστε σε επαγγελματική συνεργασία, τότε ο συνεργάτης σηκώνει ανάστημα και απαιτεί κάποια πράγματα που θα πρέπει να αποφασίσεις αν μπορείς και θέλεις να παρέχεις ή όχι...


Σκορπιός

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που διεκδικούν με όχι και τόσο ευθύ τρόπο, αφού προσπαθούν να ελέγχουν το περιβάλλον τους με στόχο να μην χάσουν τα κεκτημένα τους. Όταν λοιπόν το πρώτο μισό του μήνα καλείσαι να φωνάξεις, να κυνηγήσεις, να τσακωθείς και να καυγαδίσεις με στόχο να κρατήσεις αυτά που προσπαθούν να σου πάρουν θα αισθανθείς λίγο έξω από τα νερά σου. Αν ακολουθήσεις την πεπατημένη που λέει πως κινείς τα νήματα παρασκηνιακά ώστε να μη χρειαστεί να βγεις στο φως της σκηνής, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να οδηγήσεις το σώμα σου να νοσήσει ώστε να καταλάβεις πως υπάρχει εσωτερικευμένη ενέργεια που χρειάζεται να βγει. Και κάτι τελευταίο: όσο κρατιέσαι από κάτι που έχει τελειώσει, δεν θα δεις την ευκαιρία για το νέο που σου χτυπά την πόρτα.


Τοξότης

Αισθάνεσαι την ανάγκη να ξαναγίνεις παιδί και αυτό εκφράζεται στις παρέες σου που είναι νέας ηλικίας, στη διάθεσή σου να φλερτάρεις και πάλι ή στην ανάγκη σου να ασχοληθείς με παιδιά που σου δίνουν ανάσα ζωής. Στον επαγγελματικό τομέα, απαιτείς πλέον να ασχοληθείς με κάτι που εκφράζει τα ταλέντα σου και αυτό θα μπορούσε να είναι και κάποιο ρίσκο. Από το δεύτερο μισό του μήνα όμως και μετά, το σκηνικό αλλάζει. Η δουλειά με τη μορφή της καθημερινής ρουτίνας επανέρχεται δριμύτερη και ο χρόνος σου περιορίζεται σε τυπικές εργασιακές σχέσεις. Το σύμπαν προσπαθεί να σε προετοιμάσει για τη σκληρή εργασιακή πραγματικότητα που θα ακολουθήσει και εσύ θα πρέπει να αποδείξεις πόσα καρπούζια μπορείς να κρατήσεις κάτω από την ίδια μασχάλη.


Αιγόκερως

Το πρώτο μισό του μήνα αισθάνεσαι πως παίζεται μια συμπαντική πλάκα πάνω από το κεφάλι σου. Τα πάντα γύρω σου φωνάζουν να κλείνεις υποθέσεις που σχετίζονται με τομείς που έφτασαν σε ένα σημείο και δεν πάνε παραπέρα και μπορεί να είναι η δουλειά, η οικογένεια ή η σχέση σου. Και εκεί που ετοιμάζεσαι να σαρώσεις τα πάντα με τη σκούπα, έρχεται αυτό το άτομο ή η επαγγελματική ευκαιρία που σε εξιτάρει και πέφτεις με τα μούτρα. Να σου υπενθυμίσω πως θα πρέπει να ξεχορταριάσεις για να σπείρεις για τη νέα σοδιά. Αυτό σημαίνει πως αν μετά το πρώτο μισό του μήνα σαλπάρεις για κάτι νέο, φρόντισε να μην έχεις αφήσει κάποιο πολύτιμο αντικείμενο ή άτομο στο σπίτι που γκρεμίζεις!


Υδροχόος
Το πρώτο μισό του μήνα έχει πολύ περισσότερη κίνηση, κουβέντα, μάθηση και συγχρονισμό μυαλού με σώμα από το δεύτερο. Πιθανότατα να βρίσκεσαι σε μια έντονη διαδικασία κοινωνικοποίησης είτε επειδή ταξιδεύεις, μετακομίζεις και γνωρίζεις τα άτομα στη γειτονιά... Διανύεις μια εποχή που συσφίγγεις τις σχέσεις σου με συγγενείς.... Μπορεί να αποφάσισες να ριχτείς και πάλι στο στίβο της εκπαίδευσης. Από τα μέσα του μήνα όμως και μετά, ο όρος σπίτι αποκτά άλλη σημασία. Τόσο καιρό βρισκόσουν έξω από αυτό επειδή φοβόσουν να αντιμετωπίσεις καταστάσεις μέσα σε αυτό ή μέσα στην ψυχή σου, με αποτέλεσμα να αναζητάς κοινωνική δικτύωση. Από εδώ και πέρα όμως θα έρθεις αντιμέτωπη με αυτό που πρέπει να ξεριζωθεί και θεωρούσες ως ασφαλή τρόπο διαβίωσης. Είσαι έτοιμη να παλέψεις με τις φοβίες σου;


Ιχθείς

Το πρώτο μισό του μήνα σε θέλει απόλυτα προσηλωμένη στον τρόπο με τον οποίο αποκτάς χρήματα και στη διαχείριση των πηγών που σε βοηθούν να αισθανθείς πιο άνετα στην υλική σου ζωή. Επειδή όμως το μυαλό σου τρέχει και σε καλοπέραση, είναι πιθανό να κανονίσεις ένα ταξίδι το οποίο θα σε βάλει σε έξοδα μεν, αλλά ίσως να είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που αισθάνεσαι κάπως απόμακρα. Από τη μέση του μήνα και μετά, αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και κοντινούς συγγενείς. Αν έχεις ρίξει όλο σου το ενδιαφέρον στα ταξίδια, τότε κάποιο νέο σχετικά με τις σπουδές σου ή κάποιο απότομο ατύχημα είναι στοιχεία που μπορούν να σε προσγειώσουν με στόχο να δεις και πάλι την πραγματικότητα.

http://www.tlife.gr/Article/relationships-zodiamaios/0-11-16133.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: