Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

11 tips για να επιβιώσεις αν είσαι single, του Αγ. Βαλεντίνου!

Ναι, περνάς και μόνη σου καλά!

Όπου  κι αν περπατάς βλέπεις καρδούλες και η πίεσή σου "βαράει"... κόκκινο! Κι όλα αυτά γιατί είσαι μόνη! Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις; Διάβασε τα θετικά του να είσαι single και τις οδηγίες επιβίωσης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου... Αρχικά μην κατσουφιάζεις και "φόρεσε" ένα ωραίο χαμόγελο!


Οδηγίες επιβίωσης τη Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου !


1)Η αξία του ανθρώπου δεν καθορίζεται από το αν έχει σχέση ή όχι, ούτε από το αν έχει ερωτικές ‘επιτυχίες’ να αφηγηθεί στις παρέες του.

2)Το γεγονός πως δεν είσαι με κάποιον ή κάποια αυτό τον καιρό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν υπάρχει λόγος να σε ‘ρίχνει’ ψυχολογικά.

3)Άλλωστε, η ύπαρξη μιας σχέσης σας συμπληρώνει σαν άνθρωπο αλλά να θυμάσαι πως δε σε καθορίζει, ούτε προσθέτει ή αφαιρεί από την αξία σου.

4)Όπως και να χει, κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί από μόνοι τους, δεν έχουν ανάγκη από τον άλλο να τους αναγνωρίσει το πόσο αξίζουν, απλά το ‘έτερον ήμισυ’ μπορεί να ενισχύσει την εικόνα του εαυτού τους, την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση.

5) Σκέψου λίγο πόσο τελικά πιστεύεις στη συγκεκριμένη γιορτή, πραγματικά πόσο σημαντική είναι για εσένα, χωρίς να υπολογίσεις το πόσο έχεις ενδεχομένως επηρεαστεί από όλη αυτή την εμπορική χροιά που έχει λάβει. 

6)Όλα έχουν τόση σημασία όση εσύ τους δίνεις, γι’ αυτό μην δώσεις τεράστιες διαστάσεις σε αυτή τη μέρα και μην της επιτρέψεις να σε στεναχωρήσει.

7)Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, σίγουρα από τα τελευταία πράγματα που σε απασχολούν είναι η ‘γιορτή των ερωτευμένων’, καθώς όλη αυτή η ατμόσφαιρα που τη συνοδεύει είναι πιθανό να σε εκνευρίζει, να σε στεναχωρεί ή να σε δυσκολεύει γενικότερα. Μην ξεχνάς όμως πως δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις έτσι  ‘λόγω της ημέρας’, διότι απλά είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες !

8)Σταμάτα να θεωρείς πως αυτή τη μέρα πρέπει με κάθε τρόπο να ανταποκριθείς στο ‘εορταστικό’ κλίμα με το να είσαι χαρούμενη. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείσαι. Αν νιώθεις την ανάγκη να γκρινιάξεις για τη δουλειά, να παραπονεθείς για κάτι που σε απασχολεί στην προσωπική σου ζωή, να κλάψεις για έναν χωρισμό ή απλά να είσαι ο εαυτός σου σε μια δύσκολη μέρα, έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις.

9)Αν πάλι θεωρείς ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη μελαγχολική διάθεση που σου προκαλεί η συγκεκριμένη μέρα, ίσως θα σε βοηθούσε να την περάσεις με φίλους, οικογένεια ή αγαπημένα πρόσωπα που πραγματικά θέλεις να είσαι μαζί ή να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει.

10)Κάντε κάτι για τον εαυτό σας, δώστε του λίγη παραπάνω φροντίδα απ’ ότι συνήθως, καθώς το να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας τονώνει άμεσα την αυτοπεποίθηση και το πόσο ελκυστικοί νιώθετε. 

11)Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου, βγείτε να διασκεδάσετε όπως θα κάνατε οποιαδήποτε άλλη μέρα με διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες και μπορεί όντως να ερωτευτείτε τη μέρα των ερωτευμένων !
 http://www.tlife.gr/Article/news-valentine%27sday/0-4-12984.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: