Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πως να φορέσω: Τα day dresses!!


Πως να κάνεις τα πρωινά σου (σύνολα) πιο ενδιαφέροντα
Mήπως ανήκεις και εσύ στις γυναίκες που τρέχουν όλη μέρα να προλάβουν σπίτι, δουλειά, παιδιά, φίλους, άντρα, υποχρεώσεις, super market, δερματολόγο; Μήπως επίσης ανήκεις και σε αυτές που ανοίγουν μονίμως μια γεμάτη ντουλάπα και δεν ξέρουν τι να βάλουν; Η λύση για όλα αυτά είναι ένα φόρεμα. Ένα ωραίο φόρεμα με κολακευτική γραμμή και επίκαιρο στυλ. Σας παρουσιαζουμε 3 άνετα σύνολα βασισμένα σε 3 υπερ-στυλάτα day dresses:



Το πλεκτό φόρεμα σε γκρι απόχρωση είναι πολύ ευέλικτο κομμάτι, άνετο και κομψό και σε βοηθάει για επιτυχημένα day looks. Πώς να το βάλεις:
-Με μία casual μπότα με χοντρό τακούνι. Οι μπότες με τρουκς και τα κρόσσια θα προσδώσουν folk χαρακτήρα στο σύνολο.
-Με ένα τζάκετ για πιο ροκ εμφανίσεις αλλά και ένα πανωφόρι-κάπα για να το κάνεις πιο elegant.
-Μία τσάντα σε σχήμα πουγκιού είναι must have για φέτος αλλά και πρακτική για να κουβαλήσεις τα απαραίτητα καθημερινά σου ‘εργαλεία’, και τις μέρες του γραφείου και το Σαββατοκύριακο.
-Επέλεξε ένα κόσμημα (π.χ. βραχιόλι) σε έντονα χρώματα για να ζωντανέψεις το look.


Για κομψές και άνετες εμφανίσεις επέλεξε ένα καμηλό φόρεμα από ζέρσεϊ. Πώς να το βάλεις:
-Με ένα ιδιαίτερο σακάκι ή κάπα σε μαύρο χρώμα για έντονη αντίθεση.
-Με ένα ζευγάρι booties για να κάνεις το σύνολο πιο επίκαιρο αλλά και πιο casual.
-Κάνε statement με τη τσάντα σου και τα κοσμήματα. Μία λεοπάρ τσάντα και ένα χοντρό κολιέ από χρυσό με μαύρες λεπτομέρειες θα ολοκληρώσουν άψογα την εμφάνιση και θα κάνουν το φόρεμα ιδανικό συνοδό και στις βραδυνές εξόδους.

Σκέψου σοβαρά να επενδύσεις σε ένα φόρεμα σε ζεστή γήινη απόχρωση όπως αυτή της κανέλας. Πως να το βάλεις;
-Ο πιο κομψός τρόπος να το φορέσεις είναι μαζί με καμηλό αξεσουάρ και το πιο stylish κομμάτι να το πλαισιώσει ένα λεοπάρ γιλέκο.
-Διάλεξε ψηλοτάκουνα μοκασίνια και κάνε το σύνολο πιο σοφιστικέ και τέλειο για το γραφείο! Το ίδιο φόρεμα, αλλάζει όψη και γίνεται weekend-chic με ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας και ένα παρκά

 





www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: