Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παγέτες και στράς!!!!!


http://estb.msn.com/i/F8/A31C2178660D1AB548AC3386C2853.jpg
Το γιορτινό κοκτέιλ του στυλ θέλει απαραιτήτως μια δόση από παγιέτες. Για να προσθέσεις τη σωστή ποσότητα στο λουκ σου, ακολούθησε τις συμβουλές μας:

Tips για happy shiny styling:
- Οι παγιέτες πάνω σε casual κομμάτια, π.χ. φανελάκια με αθλητικό κόψιμο, κολάν είναι οι πιο cool και φοριούνται εύκολα παντού.
- To μυστικό για να φορέσεις επίκαιρα τις παγιέτες είναι να μην εμφανιστείς με αυτές από την κορυφή μέχρι τα νύχια αλλά να συνδυάσεις ένα λαμπερό item με ένα ...μη λαμπερό για σωστό και ενημερωμένο λουκ.

- Ενα μπολερό ή κάπα από παγιέτα γίνεται ιδανικός συνοδός ενός μονόχρωμου εξωμου φορέματος ή τοπ τις βραδιές των ρεβεγιόν.
- Ένα clutch από παγιέτες είναι ικανό να ανανεώσει το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα.
- Ένα σμόκιν από παγιέτες μαζί με ένα δερμάτινο παντελόνι σε μήκος 7/8 (αλά Ιzabel Marant) συνθέτουν την απόλυτη glam στολή των φετινών γιορτών.
- Συνόδευσε ένα λαμπερό φόρεμα από παγιέτες με ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά για πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα. Στο μακιγιάζ κάνε, όμως, κάτι έντονο.
- Διάλεξε το παγετένιο κομμάτι σε βαθιές αποχρώσεις του μπλε, μοβ, σμαραγδί αντί στις αναμενόμενες μεταλλικές.
- Οι χρυσές παγιέτες είναι ό, τι πιο γιορτινό και ενδείκνυνται μόνο για ξεχωριστές περιστάσεις όπως τα πάρτυ των παραμονών.
- Ενα μινι φόρεμα με παγιέτες προσγειώνεται παντού με οπάκ καλσόν και μποτίνια. Με γυμνά πόδια και πέδιλα γίνεται απείρως πιο glamorous και επίσημο.

www.stylista.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: