Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Το cute χτένισμα που θα κάνουμε απόψε Χριστούγεννα!!

Το cute χτένισμα που θα κάνουμε απόψε!


Ποτέ δεν πας στον... πόλεμο χωρίς τα κατάλληλα εφόδια. Και δεδομένου α) ότι ο έρωτας είναι όπως ο πόλεμος (επιτρέπονται όλα!) και β) θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί, αν δεν συμβαίνει ήδη, σου βρήκαμε το κατάλληλο εφόδιο- μέσο!


Πηγή έμπνευσης αυτή τη φορά είναι η Lauren Conrad την οποία λατρεύουμε για τα χτενίσματά της (ετοιμάζουμε ήδη επτά διαφορετικά looks από εκείνη για να υιοθετείς ένα κάθε μέρα!).

Σήμερα, Χριστούγεννα όλες θέλουμε κάτι extravagant και λαμπερό. Το συγκεκριμένο look με retro επιρροές αν και φαίνεται δύσκολο σε πρώτη φάση είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις!

Πώς μπορείς να πετύχεις το ρετρό χτένισμα!Κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι, πιάσε την μπροστινή τούφα και στριφογύρισέ την. Φέρ' την χαλαρά προς τα πίσω και στερέωσε με πολλά τσιμπιδάκια. Έπειτα, για τα υπόλοιπα μαλλιά, πιάσε σε μια χαλαρή πλεξίδα, αραίωσέ την με τα δάχτυλά σου και στρίψ' την απαλά σαν να έκανες ένα σινιόν. Στερέωσε με πολλά τσιμπιδάκια στο ίδιο χρώμα με αυτό των μαλλιών σου. Ψέκασε με αρκετή λακ και είσαι έτοιμη!
Φωτό: © Getty Images
www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: