Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μάγεψε τους γονείς του στο ρεβεγιόν με το ντύσιμο σου!!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:pTEwJUbIiWRbuM:http://pasha.epage.ru/fringe_dresses_2010_trend_4.jpg&t=1Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου έφτασε και εσύ βρίσκεται προ μεγάλων διλημμάτων: φόρεμα ή φούστα, κόκκινο ή χρυσό και τελικά ποιο outfit  είναι το κατάλληλο για να κόψεις την ανάσα τα Χριστούγεννα και να  εντυπωσιάσεις τους δικούς του! Διάβασε παρακάτω πώς θα αφήσεις με το στόμα ανοιχτό όχι μόνο το αγόρι σου αλλά και τους γονείς του και κόψε την ανάσα με το στιλ σου.
Μη φορέσεις τζιν: το ρεβεγιόν όπως ξέρεις είναι μια ειδική περίσταση. Μπορεί να μη θέλεις να είσαι πολύ "επίσημη"όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα επιλέξεις κάτι με το οποίο θα μπορούσες να πας στη δουλειά.
Το γιορτινό λουκ θέλει περισσότερη σκέψη από ένα οποιοδήποτε λουκ  και το τζιν το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι η εύκολη λύση. Ξέχασε ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο τζιν γιατί όσο σέξι και να είναι στο γραφείο τις γιορτές δεν ενδείκνυται! Μπορείς να το κρατήσεις σαν επιλογή για την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το αγόρι σου.
Μην το παρακάνεις: ο χρυσός κανόνας της μόδας less is more ισχύει φυσικά και σε αυτή την περίπτωση. Εξάλλου η γνωριμία με τους γονείς του ειδικά τις μέρες των γιορτών είναι μια πολύ περίσταση. Ένα μαύρο παντελόνι και ένα εντυπωσιακό τοπ σε συνδυασμό με μπαλαρίνες που τελειοποιούν το outfit είναι αυτό που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις λιτά και απέριττα και να σε λατρέψουν οι γονείς του. Μια μπλούζα με εντυπωσιακό φιόγκο ή μια γιορτινή λεπτομέρεια θα αναδείξει τέλεια το στιλ σου!
Η σπουδαιότητα της σωστής φούστας: τώρα είναι  η ώρα να βγάλεις από τη ντουλάπα σου  το πιο κομψό και θηλυκό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου: τη σέξι φούστα! Στην περίπτωση που θα γνωρίσεις τους δικούς του το μήκος της φούστας είναι ένα σημαντικό θέμα προς σκέψη. Όταν λοιπόν σκέφτεσαι ποιο μήκος είναι το κατάλληλο δεν έχεις παρά να σκεφτείς ποιο μήκος θα επέλεγες να φορέσεις σε μια συνέντευξη για δουλειά να φορέσεις από τηγκαρνταρόμπα σου. Ιδανικά μπορείς να επιλέξεις την pencil skirt  που είναι σέξι και ιδανική για την περίσταση και να εντυπωσιάσεις όχι μόνο τον αγαπημένο σου αλλά και τους γονείς τους!
Το ντεκολτέ με μέτρο: οκ δεν είπαμε να ντυθείς σαν καλόγρια και να φορέσεις το ζιβάγκο για να μη φαίνεται καθόλου το δέρμα αλλά και το αβυσσαλέο ντεκολτέ που βγάζει μάτι δεν είναι ότι καλύτερο αν θέλεις να αφήσεις μια καλή εντύπωση στους γονείς του. Μπορεί να είχες φανταστεί για το ρεβεγιόν ένα σούπερ σέξι φόρεμα με έξω πλάτη- στήθος- ώμους όμως καλά θα κάνεις να το αφήσεις στην άκρη για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς. Όσο καλό κορίτσι και να είσαι η μανούλα του θα φανταστεί ότι ο γιόκας της έχει μπλέξει άσχημα.

www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: