Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Δημήτρης Γιαννέτος: Τα μυστικά του μακιγιάζ!

Δημήτρης Γιαννέτος: Τα μυστικά του φθινοπωρινού μακιγιάζΛάθη στο μακιγιάζ:
Οι περισσότερες κοπέλες προσπαθούν να αντιγράψουν την εικόνα που πολλές φορές βλέπουν στις πασαρέλες, στις φωτογραφήσεις των περιοδικών μόδας και στις celebrities. Το ζήτημα είναι ότι σε όλα αυτά από πίσω βρίσκονται επαγγελματίες , οι οποίοι μπορούν  να πειραματιστούν και να έχουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Αν δεν μας βγαίνει εύκολα, καλύτερα θα ήταν να μην πειραματιστούμε και να μην βάλουμε έντονες αποχρώσεις. Ας μείνουμε στα απλά πράγματα  που είναι πιο ασφαλή και αξιοπρεπή στην εικόνα μας. 


Μαύροι κύκλοι:
Οι μαύροι κύκλοι δεν αντιμετωπίζονται με άσπρα concealer, γατί τότε θα δημιουργήσουμε μια γκρι επιφάνεια κάτω από το μάτι. Τα concealer θα πρέπει να έχουν μέσα πορτοκαλί απόχρωση για να εξαφανιστεί ο μαύρος κύκλος.

Περιποίηση προσώπου:Για την σωστή περιποίηση του προσώπου πρέπει να έχουμε ένα σωστό demake up, lotion και γαλακτώματα και να ξεβάφουμε πολύ καλά τις βλεφαρίδες.

Extra tip: στο τέλος μπορούμε να βάλουμε λίγο καστορέλαιο στις βλεφαρίδες το οποίο μπορούμε να το προμηθευτούμε από το φαρμακείο.


www.stylewatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: