Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

7+1 Koμμάτια-κλειδιά της φετινής μόδας!!

7+1 Koμμάτια-κλειδιά της φετινής μόδας

7+1 Koμμάτια-κλειδιά της φετινής μόδας

1. Tο military-chic τζάκετ
Δεν είναι η πρώτη φορά που το στυλ μιλιτέρ πρωταγωνιστεί ως τάση. Είναι όμως η πρώτη φορά που μας εντυπωσιάζει τόσο με τη φινέτσα του. Vintage στοιχεία (βλέπε army κουμπιά που θυμίζουν παλιές στολές) και στενές φόρμες κάνουν το φετινό μιλιτέρ πιο κομψό από ποτέ. Το τζάκετ σε αυτό το ύφος συνοψίζει ιδανικά το trend και φοριέται παντού. Το πρωί με ένα κλασικό παντελόνι στο γραφείο, το βράδυ με ένα μεταξωτό φόρεμα σε ένα πάρτυ.
Τζάκετ Celyn B - Elisabetta Franchi (Celyn B - Elisabetta Franchi boutique)


2. To καρό πουκάμισο
Το κομμάτι-σταρ της φετινής σεζόν είναι εδώ για να μας κάνει τη ζωή και τους καθημερινούς συνδυασμούς πιο εύκολους. Διάλεξέ το σε κομψή γραμμή και σε έντονες ζεστές αποχρώσεις.και συνδύασε το με skinny τζιν και γούνινες μπότες αλλά και με ένα καμηλό παντελόνι καμπάνα και ψηλοτάκουνα μοκασίνια για επίκαιρο 70s look.
Πoυκάμισο Celyn B - Elisabetta Franchi (Celyn B - Elisabetta Franchi boutique)

3. Oι sheepskin μπότες
Cozy πολυτέλεια και σταθερά βήματα. Οι μπότες από sheepskin είναι το σούπερ αξεσουάρ της σεζόν και μπορούν να συμβάλουν σε εντυπωσιακά σύνολα ...παντός καιρού. Φορέστε τις με ένα κολάν και ένα πλεκτό φόρεμα από το πρωί μέχρι το βράδυ
Μπότες Celyn B - Elisabetta Franchi (Celyn B - Elisabetta Franchi boutique)

4. Tο μικρό γκρι φόρεμα
Ο μινιμαλισμός επιστρέφει στο λεξιλόγιο της μόδας και τα γκρι μάλλινα φορέματα πρωταγωνιστούν στους συνδυασμούς κάθε κομψής γυναίκας. Επένδυσε σε ένα ζεστό λιτό φόρεμα με άψογη εφαρμογή και άλλαξέ του όψη προσθέτοντας τα σωστά αξεσουάρ. Φόρεσέ το πιο επίσημα με μια καρφίτσα στο πέτο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες αλλά και πιο απλά με οπάκ καλσον, μποτίνια και ένα εμπριμέ φουλάρι στο λαιμό.
Φόρεμα Diane Von Furstenberg (Diane Von Furstenberg boutique)

5. H λεοπάρ τσάντα
Το πιο επίκαιρο αξεσουάρ φέτος είναι μια it-bag διακοσμημένη με funky μοτίβα άγριων ζώων. Η Alexa της Mulberry ανταποκρίνεται πλήρως στην περιγραφή και υπόσχεται να αναβαθμίσει κάθε σύνολο βασισμένο σε μονόχρωμα κομμάτια.
Τσάντα Mulberry (Mulberry boutique)

6. To look Isabel Marant
Με ένα κράμα παριζιάνικης κομψότητας και αυθάδικου street style, η γαλλίδα σχεδιάστρια καθορίζει τις τάσεις για μια ακόμη σεζόν. Τι να πρωτο-αγαπήσουμε στη νέα της συλλογή: τα δερμάτινα ψαράδικα παντελόνια, τα σύνολα σε λαδί αποχρώσεις ή τις μυτερές γόβες; Μελέτησε το styling στην πασαρέλα της, γεμάτο φρέσκες ιδέες για ανεπιτήδευτα chic  στυλ.
Ιsabel Marant (Zilly)

7. Tο καμηλό παλτό
Κάθε κομψή γυναίκα θέλει να έχει ένα. Επειδή πρόκειται για μια απόλυτα διαχρονική επένδυση, ανααζήτησε κάποιο από καλό μάλλινο ή κασμιρένιο ύφασμα που να κολακεύει το σωματότυπό σου. Το καμηλό παλτό δείχνει εξίσου τέλειο με γκρι κουστούμι αλλά και με ένα μικρό μαύρο φόρεμα.
Παλτό Diane Von Furstenberg (Diane Von Furstenberg boutique)

8. H μάλλινη κάπα
Την θέλει η μόδα, την σηκώνει  και το κλίμα. Περισσότερο ευέλικτη από ένα βαρύ πανωφόρι, πιο θηλυκή από ένα σακάκι, η κάπα είναι ένα χαρισματικό κομμάτι με ευελιξία που εντυπωσιάζει. Για να αναδείξει το στυλ σου, απλά συνδυασέ τη με κάτι σε στενή γραμμή.
Κάπα Pinko (Pinko boutique)

www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: