Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τι φορούν οι stars το χειμώνα;

Styling tips για χαμηλές θερμοκρασίες! Διαλέξαμε 6 από τις πιο stylish εκπροσώπους του Hollywood σε 6 winter-appropriate εμφανίσεις και σου τις παρουσιάζουμε: 


Φωτο Miss Bloom.



Rachel Zoe: Το καλοκαίρι έφυγε, το boho μένει! Ναι, πολύ καλά κατάλαβες η θερμοκρασία δεν παίζει κανένα ρόλο στην εφαρμογή των κανόνων της χαλαρής, boho φιλοσοφίας. Για την χειμωνιάτικη version χρειάζεσαι μόνο ένα μακρύ, πλεκτό, relaxed πανωφόρι (όσο περισσότερο θυμίζει oversized ζακέτα τόσο το καλύτερο) και ένα καπέλο για να ενισχύσει το στυλιστικό αποτέλεσμα.

Kate Bosworth: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προστατευτείς από το κρύο από το να χρησιμοποιείς τα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για αυτόν ακριβώς το λόγο, όπως για παράδειγμα τα «αυτάκια». Και πριν σε πιάσουν οι ντροπές να σου πούμε ότι ακόμη και οι πιο μεγάλοι οίκοι έχουν σχεδιάσει τις δικές τους εκδοχές για το cute αυτό αξεσουάρ. Εσύ δεν έχεις παρά να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το προσωπικό σου στυλ.

Gwen Stefani: Στην πιο απλή του έκδοση το winter chic περιλαμβάνει ένα μακρύ χοντρό πουλόβερ, ένα ζευγάρι άνετες flat μπότες και ένα φουλάρι που εκτός από το να σε κρατήσει ζεστή θα δώσει και χρώμα στο σύνολο. Το καπέλο είναι φυσικά προαιρετικό αλλά αν θέλεις τη γνώμη μας καλύτερα να μην το παραλείψεις! Είναι αυτό που απογειώνει το στυλ.






http://www.missbloom.gr/media/pics/IANOYARIOS/FASHION/SST/stars2.jpg
φωτο:Miss Bloom
Eva Mendes: Η δύναμη του κλασικού καμηλό παλτό είναι απεριόριστη γι αυτό άλλωστε βρίσκεται πάντα ανάμεσα στις must αγορές των ενημερωμένων fashionistas. Ο λόγος; Πάει παντού και πάντα και δεν θα σε προδώσει ποτέ, με ό,τι και αν το συνδυάσεις. H Eva στην προκειμένη περίπτωση το ταίριαξε με το χακί της παντελόνι, το γκρι της πουλόβερ και τις suede μπότες της.

Jessica Alba: Ποιος είπε ότι το χειμώνα δεν μπορείς να φορέσεις χρώμα; Αν είσαι fan της πολυχρωμίας δεν έχεις παρά να πάρεις παράδειγμα από τη Jessica Alba και να κάνεις χειμερινούς color – block συνδυασμούς. Για να είσαι εντός κλίματος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) φρόντισε να συνδυάσεις ζεστά υφάσματα στις αποχρώσεις των μπαχαρικών. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Kate Moss: Αν από την άλλη δεν είσαι πολύ του χρώματος, η ιδανική απόχρωση για το χειμώνα είναι το all time classic γκρι και το style icon που θα σου δώσει τις καλύτερες ιδέες, η Kate Moss. Για να ξεφύγεις όμως από το πολύ basic – βαρετό αποτέλεσμα αντικατάστησε το απλό σου τζιν με ένα με prints όπως αυτό που φοράει η Kate. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι pirate boots για μια πινελιά αυθεντικού street style και αμέσως έχεις ένα υπερ-cool αποτέλεσμα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: