Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το ψεύτικο καρέ και πως να το πετύχεις!(Βίντεο)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0HjZEX69SO9jxD_EK_bFP6ANO1J2zdul8PcGQJnPOz_SU-ZvbOVUvnOsZPP98tQlYMFGdPkynmQeobFRmaJDhO12fTaZ1riV_t3HtMZ1fZvSCebEMY22H3DAhW0gL7BzHHQdPHODwFn8/s1600/hair-basics-steal-the-look-faux-bob-step-6-0668-0683-1040bes092310.jpg

Μάθε τα μυστικά για ν' αποκτήσεις καρέ κουπ χωρίς να χάσεις ούτε πόντο από τα μακριά μαλλιά σου.
Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τα καρέ μαλλιά αλλά δεν θέλουν να αποχωριστούν το μακρύ τους μήκος join the club!!
Το ψεύτικο καρέ μπορείς να το αποκτήσεις πανεύκολα κι εσύ  στο σπίτι σου σε μόλις λεπτά με 5 απλά βήματα.
Τα σύνεργα που θα χρειαστείς είναι μερικές φουρκέτες, ένα λεπτό λαστιχάκι και μια λακ μαλλιών. Αν τα μαλλιά σου δεν είναι από φυσικού τους σπαστά φρόντισε να δημιουργήσεις κυματισμούς με ένα ειδικό σίδερο.



Βήμα Πρώτο
Το μυστικό πριν ξεκινήσεις είναι να επιλέξεις να κάνεις την χωρίστρα από την πλευρά που σε κολακεύει και σε κάνει να φαίνεσαι περισσότερο σέξι. 

Βήμα Δεύτερο
Πιάσε τα μαλλιά σου με το λαστιχάκι σε μια χαλαρή αλογουρά περίπου 5-6 εκατοστά από το ύψος του αυχένα. Ξεκίνα να τυλίγεις τα μαλλιά σου προς τα μέσα μέχρι το ύψος που θέλεις να δημιουργήσεις το καρέ.

Βήμα Τρίτο
Σταθεροποίησε το ύψος του καρέ περνώντας μερικές φουρκέτες από έξω και προς το εσωτερικό των μαλλιών.

Βήμα Τέταρτο
Ολοκλήρωσε το look με μια λακ μαλλιών ψεκάζοντάς την πάνω απ’ ολα τα μαλλιά. Αυτή η κίνηση θα σου χαρίσει πέρα από ασφάλεια και μια πολύ ωραία λάμψη.

Βήμα Πέμπτο
Αν θέλεις το look να δείχνει πιο φυσικό και όχι τόσο στημένο βγάλε μερικές τούφες μαλλιών στο μπροστινό μέρος και άφησέ τες ελεύθερες. Τώρα είσαι πανέτοιμη να απολαύσεις αυτό το πραγματικά πολύ σέξι, διαφορετικό και όμορφο hairstyling.



http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=142&nid=1630

Δεν υπάρχουν σχόλια: