Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ιδανικά δώρα ανά ζώδιο, για του Αγ. Βαλεντίνου!

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2011/01/valentine-gift-box-2-232x300.jpgΚάνε ένα μοναδικό δώρο στον έρωτά σου, ακολουθώντας τις προτάσεις του ζωδίου του. Τα ζώδια αποκαλύπτουν τα καλύτερα δώρα για εκείνον και εκείνη!Το Oroskopos.gr θα σε βοηθήσει να κάνεις την φετινή γιορτή των ερωτευμένων, να μείνει αξέχαστη και στους δύο!




ΚΡΙΟΣ
(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Για εκείνη
H Marilyn Monroe τραγουδούσε όλο πάθος το “Diamonds are girl’s best friend”, αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει στο 100% την Κριαρίνα, που λατρεύει την λάμψη των πολύτιμων λίθων και τα διαμάντια είναι πάντα η μεγάλη της αγάπη.  Αν θέλεις λοιπόν να την εντυπωσιάσεις, τότε η ιδανική πρόταση για το φετινό δώρο του Αγ. Βαλεντίνου είναι ένα μονόπετρο (με ότι συνεπάγεται αυτό ...). Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στο κόστος ενός τόσο «λαμπερού» δώρου, τότε διάλεξε ένα ωραίο γούνινο σετ από γάντια, καπέλο, κασκόλ, που θα την ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες και ημέρες του χειμώνα.

Για εκείνον
Ο άνδρας Κριός θέλει να νιώσει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ότι το πάθος σου είναι ακόμα φλογερό γι αυτόν.  Επομένως με το δώρο που θα του κάνεις, θα πρέπει να του επιβεβαιώσεις τον έρωτά σου.  Διάλεξε μία εντυπωσιακή κάρτα και γράψε του μία ερωτική αφιέρωση, αποθέωσέ τον με τα ερωτόλογά σου και προσκάλεσέ τον σε μία βραδιά που θα εμπεριέχει καλό δείπνο, ακριβό κρασί, μασάζ και ότι ήθελε προκύψει!  Αν όμως σκέφτεσαι να αγοράσεις κάτι ιδιαίτερο για τον Κριό, τότε μία πολύ καλή επιλογή είναι μία γραβάτα ή μανικετόκουμπα, που θα του χαρίζουν ένα μοναδικό στυλ στις επαγγελματικές του εμφανίσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου- 20 Μαΐου)


Για εκείνη
Η αισθησιακή γυναίκα Ταύρος, λατρεύει τις καθημερινές απολαύσεις της ζωής και της αρέσει πολύ η περιποίηση και η πολυτέλεια.  Η ιδανική πρόταση δώρου για την ημέρα των ερωτευμένων, είναι να της χαρίσεις μία 3ωρη περιποίηση σε ένα ινστιτούτο σπα, ή να προγραμματίσεις ένα ρομαντικό 3ημερο για τους δυο σας, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Εναλλακτικά θα είναι πολύ ικανοποιημένη και με ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο, που θα απολαύσετε μαζί τα εδέσματα και την μαγευτική θέα.

   
Για εκείνον
Ο ρομαντικός άνδρας Ταύρος, παρόλο που έχει ακριβά γούστα και θέλει πάντα να κάνει και να δέχεται ακριβά δώρα, του Αγίου Βαλεντίνου περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από εσένα. Θα τον ικανοποιούσε να μαγειρέψεις ειδικά γι αυτόν και να προετοιμάσεις μία ζεστή, σπιτική αλλά ρομαντική ατμόσφαιρα, για να απολαύσετε μαζί αισθησιακές, ερωτικές στιγμές. Ένα μασάζ με αιθέρια έλαια - ειδικά από τα χεράκια σου - είναι μία καλή πρόταση για να τον κάνεις να λάμψει από ικανοποίηση! Εναλλακτικά μπορείς να του αγοράσεις το πουκάμισο που είχατε δει μαζί στις βιτρίνες και ξέρεις πόσο πολύ το θέλει !



ΔΙΔΥΜΟΙ
(21 Μαΐου -  21 Ιουνίου)


Για εκείνη
Το δώρο που θα ετοιμάσεις για την παιχνιδιάρα και επικοινωνιακή Δίδυμο,
θα πρέπει να είναι έξυπνο και πρωτότυπο! Κάνε της μία αφιέρωση στο ραδιόφωνο, στο ίντερνετ, πάρε τηλέφωνο και βάλε της να ακούσει το αγαπημένο σας ερωτικό τραγούδι ή στείλε της πρωτότυπα sms.  Αν στην φετινή γιορτή των ερωτευμένων θέλεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο που θα την συναρπάσει, τότε προγραμμάτισε μία μικρή απόδραση από την πόλη, σε ένα μέρος που δεν έχει επισκεφτεί μέχρι τώρα, γιατί της αρέσουν πολύ τα ταξίδια.


Για εκείνον
Ο άνδρας Δίδυμος περιμένει σαν μικρό παιδί τα δωράκια του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί του αρέσει πολύ το παιχνίδι που γίνεται την ημέρα των ερωτευμένων.  Στείλε του απρόσμενα ένα όμορφο αρκουδάκι με μία κάρτα,  γράψε το πιο επιτυχημένο SMS ή email. Δώρισέ του το κινητό που εδώ και καιρό θέλει να αγοράσει ή ένα gadget που θα βοηθήσει ακόμα καλύτερα στην επικοινωνία σας (πχ Bluetooth, web κάμερα κτλ).


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)


Για εκείνη
Η γλυκιά και ευαίσθητη γυναίκα Καρκίνος, περιμένει πως και πως να της δείξεις την αγάπη σου την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Δεν είναι απαιτητική, ούτε περιμένει κάποιο ακριβό δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων, της αρκεί να την θυμηθείς και να της δείξεις την αγάπη σου.  Μία ανθοδέσμη από ορχιδέες ή τριαντάφυλλα (που είναι τα αγαπημένα της λουλούδια), ένα κουτί με σοκολατάκια καρδούλες ή μία ρομαντική κάρτα με γλυκόλογα, είναι η ιδανική πρόταση για να της δώσεις την συναισθηματική επιβεβαίωση που τόσο πολύ έχει ανάγκη.



Για εκείνον
Ο έρωτας για τον άνδρα Καρκίνο, περνά από το στομάχι ...γι αυτό λοιπόν του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να τον τιμήσεις και να μαγειρέψεις ειδικά γι αυτόν! Φτιάξε το αγαπημένο του φαγητό, δημιούργησε μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς  και δείξε του την αγάπη σου με τις μαγειρικές σου ικανότητες.  Για να τον εντυπωσιάσεις ακόμα περισσότερο, δώρισέ του ένα όμορφο άλμπουμ με όλες τις φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές σας.


ΛΕΩΝ
(23 Ιουλίου -  23 Αυγούστου)


Για εκείνη
Παρόλο που η Λιονταρίνα είναι ένα θηλυκό που της αρέσει η πολυτέλεια και έχει ακριβά γούστα, του Αγ. Βαλεντίνου θέλει μόνο ένα πράγμα: Να νιώσει ότι είσαι τρελά ερωτευμένος μαζί της! Πώς θα το πετύχεις αυτό; Αγόρασέ της μία σοκολάτα και κάνε την προσωπική σου αφιέρωση, στείλε της λουλούδια στη δουλειά της, κάνε της δώρο ένα σέξι σετ εσωρούχων ...ή ακόμα καλύτερα διάλεξε ένα σετ κοσμημάτων (ή ακόμα και μπιζού).



Για εκείνον
Το ιδανικό δώρο για τον άνδρα Λέοντα είναι να εμφανιστείς μπροστά του πιο σέξι από ποτέ άλλοτε ...φορώντας το αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμά σου, τις γόβες στιλέτο που τόσο πολύ του αρέσουν και φυσικά τα σατέν σου ακριβά εσώρουχα! Ναι, είναι ένας άνδρας που του αρέσουν ο προκλήσεις και θέλει ένα δώρο ξεχωριστό, που θα μπορεί να το απολαύσει αποκλειστικά  αυτός ...και όλοι θα τον ζηλεύουν για αυτό !


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)


Για εκείνη
Στην γιορτή των ερωτευμένων πρέπει να αποδείξεις στην γυναίκα παρθένο την αγάπη σου, γιατί αλλιώς θα αρχίσει την μουρμούρα!.. Στόλισε τον χώρο που θα περάσετε μαζί την γιορτή των ερωτευμένων με μπαλόνια και λουλούδια και κάνε της μία ξεχωριστή έκπληξη. Δώρισέ της ένα μενταγιόν που θα είναι χαραγμένα πάνω τα αρχικά των ονομάτων σας και η ημερομηνία της γνωριμίας σας ή αγόρασέ της το αγαπημένο της βιβλίο και κάνε της μία μοναδική αφιέρωση.

Για εκείνον
Ο άνδρας Παρθένος είναι αρκετά πρακτικός και όχι ιδιαίτερα ρομαντικός.
Δεν τον συγκινούν οι καρδούλες, τα λούτρινα κουκλάκια ή τα σοκολατάκια!... Γι αυτό λοιπόν του Αγ. Βαλεντίνου δώρισέ του κάτι που θα του είναι χρήσιμο. Μία αθλητική φόρμα, ένα organizer, ένα ζευγάρι από τα αγαπημένα του αθλητικά παπούτσια ...και μαζί με το δώρο του, γράψε του και ένα γράμμα που θα του εξομολογείς τα συναισθήματά σου.

ΖΥΓΟΣ  (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)


Για εκείνη
Η γυναίκα Ζυγός λατρεύει την κομψότητα, τη μόδα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ! Επομένως έχεις πολλές επιλογές δώρων για του Αγίου Βαλεντίνου: ένα σέξι φόρεμα, ένα ζευγάρι σέξι γόβες, ένα πανάκριβο δαντελωτό σετ εσωρούχων ή λαμπερά σκουλαρίκια ή κολιέ, είναι μερικές από τις προτάσεις που θα την έκαναν να λάμψει από ικανοποίηση! Μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα όμορφο μπιλιετάκι και να της γράψεις τις πιο γλυκές ευχές σου!


Για εκείνον
Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την ερωτική σου μαεστρία και να γοητεύσεις τον άνδρα Ζυγό, με ένα ρομαντικό δώρο που θα του δείξεις την αγάπη σου. Διάλεξε την αγαπημένη σας φωτογραφία (που είστε σε μία όμορφη στιγμή) και πήγαινε σε ειδικά καταστήματα που τις μεταμορφώνουν για πόστερ, κούπες ή  ακόμα και για μπλούζα.  Εκτός από το ότι είναι ένα πρωτότυπο δώρο, θα του δείξεις και τις ρομαντικές σου διαθέσεις.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)


Για εκείνη
Η γυναίκα Σκορπιός δεν περιμένει πολλά στην γιορτή των ερωτευμένων, αρκείται με το να της δείξεις το πάθος σου και την αγάπη σου. Ωστόσο επειδή είναι ένα άκρως ερωτικό θηλυκό, το ιδανικό δώρο για να την ικανοποιήσεις αλλά και να την εξιτάρεις, είναι ένα ζευγάρι σέξι μαύρα εσώρουχα! Με τα εσώρουχα θα της δείξεις πόσο πολύ την ποθείς ...


Για εκείνον
Για την γιορτή των ερωτευμένων διάλεξε για τον αγαπημένο σου σκορπιό ένα δώρο που θα είναι ιδιαίτερο και προσωπικό, κάτι που δεν του έχεις δωρίσει μέχρι τώρα. Ένα σετ εσωρούχων, ένα ρολόι, ένα After Shave ή ακόμα ένα σετ από κουτιά που θα πρέπει να τα ανοίξει όλα για να του αποκαλυφτούν... όλες οι εκπλήξεις που κρύβουν μέσα (πχ σοκολατάκια, κουκλάκια, γραμματάκια)!

ΤΟΞΟΤΗΣ
 (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)


Για εκείνη
Στην γιορτή των ερωτευμένων, το ιδανικό δώρο για την Τοξοτίνα θα ήταν να κλείσεις 2 αεροπορικά εισιτήρια για το εξωτερικό και να περάσετε την βραδιά σας σε ένα πολύ ρομαντικό μέρος, που εδώ και καιρό επιθυμούσατε και οι δυο σας να επισκεφτείτε! Η γυναίκα Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια και την περιπέτεια,  αν όμως τα οικονομικά δεν ευνοούν για ένα τόσο δαπανηρό δώρο (εξάλλου οι καιροί είναι και δύσκολοι), συμβιβάζεται και με ένα δώρο μικρότερης αξίας. Θα της ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη αν εμφανιζόσουν απρόσμενα στο δρόμο της με ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και ένα κουτί σοκολατάκια ....



Για εκείνον
Ο άνδρας Τοξότης λατρεύει τον απλότητα και είναι πολύ δραστήριος και κοινωνικός. Δεν του αρέσουν οι ρομαντισμοί και οι γλυκανάλατες επίκαιρες κάρτες του Βαλεντίνου.  Θα προτιμούσε να του κάνεις έκπληξη τα εισιτήρια για την αγαπημένη του συναυλία, ή για το έργο που τόσο πολύ θέλει να δει στο σινεμά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)


Για εκείνη
Για την γυναίκα Αιγόκερω πρέπει την ημέρα των ερωτευμένων να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου με κάθε τρόπο!  Αγόρασε μία όμορφη κορνίζα και βάλε την αγαπημένη σας φωτογραφία ή διάλεξε ένα λεύκωμα και βάλε μέσα τις φωτογραφίες σας και γράψε σε κάθε σελίδα του λευκώματος μερικά λόγια αγάπης.  Επίσης θα της άρεσε πολύ την βραδιά του Αγ. Βαλεντίνου να την συναντούσες με ένα μπουκέτο λουλούδια και πηγαίνατε σε ένα ακριβό εστιατόριο, που θα λαμβάνατε το δείπνο σας υπό το φως των κεριών.



Για εκείνον
Αν ο αγαπημένος σου ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, τότε σίγουρα πρέπει να σκεφτείς ένα δώρο για του Αγ. Βαλεντίνου, που θα τον κάνει να ξεχαστεί από τις υποχρεώσεις, τη δουλειά και τα οικονομικά! Μία πολύ καλή ιδέα είναι να κλείσεις μία παραμονή σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που θα μπορείτε να απολαύσετε ξεκούραση, μασάζ, καλό φαγητό και πολύ έρωτα!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)


Για εκείνη
Του Αγίου Βαλεντίνου, δείξε στην γυναίκα Υδροχόο τον έρωτά σου με έναν τρόπο απρόβλεπτο ...που δεν περιμένει! Λατρεύει τις εκπλήξεις, επομένως η ιδανική πρόταση είναι να της στείλεις λουλούδια στο σπίτι ή στο γραφείο, ή αγόρασε ένα λούτρινο αρκουδάκι και τοποθέτησέ το σε ένα ανύποπτο μέρος που θα την ξαφνιάσει!  Το δώρο σου δεν είναι απαραίτητα να είναι ακριβό, αρκεί να δείξεις τον έρωτά σου με μικρά δωράκια, που θα της τα προσφέρεις την στιγμή που δεν το περιμένει!



Για εκείνον
Μην σκεφτείς κάποιο εκκεντρικό δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων, γιατί ο άνδρας Υδροχόος δεν είναι και τόσο υπέρ του Αγίου Βαλεντίνου, θεωρεί ότι ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα!  Ποιο είναι το  ιδανικό δώρα για τον Υδροχόο; Αφήστε και οι δυο σας όλες τις υποχρεώσεις σας πίσω και φύγετε μία μικρή εκδρομή, που θα απολαύσετε την φύση και φυσικά τον έρωτά σας!



ΙΧΘΥΣ
(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)


Για εκείνη
Η γυναίκα Ιχθύς θα λατρέψει όποιο δωράκι και αν της πάρεις, αρκεί να το συνοδεύσεις με μία όμορφη κάρτα που θα της γράφεις μέσα τα συναισθήματά σου.  Αν της προσφέρεις κάποιο λούτρινο αρκουδάκι, σοκολατάκια, ή λουλούδια σε ένα ρομαντικό μέρος , λέγοντάς της πόσο σημαντική είναι στη ζωή σου, αυτά είναι αρκετά για να της χαρίσεις την μεγαλύτερη ικανοποίηση!

Για εκείνον
Ο άνδρας Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, θέλει να παίρνει διαρκώς συναισθηματική επιβεβαίωση, γι αυτό και η μέρα των ερωτευμένων είναι μία καλή ευκαιρία να του δείξεις την αγάπη σου, κάνοντάς του ένα μικρό δωράκι. Ένα αισθησιακό άρωμα, ένα cd με όμορφες μπαλάντες που θα σας χαλαρώνουν στις ρομαντικές σας στιγμές ή μία γουστόζικη κάρτα με μία ερωτική αφιέρωση, είναι η ιδανική πρόταση για να τον κάνεις να πάψει να έχει συναισθηματικές ανασφάλειες!

http://oroskopos.gr.msn.com/topnews.aspx?id=4871&pb=4&tp=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: