Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Όμορφη και το χειμώνα!!!

http://sup.kathimerini.gr/xtra/files/fotogr/141009/foto2.jpgΜάθε τώρα όλα τα μυστικά ομορφιάς που θα διατηρήσουν την εικόνα σου αψεγάδιαστη ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής και η σταδιακή πτώση του υδράργυρου αυτή την εποχή δεν μεταφράζεται μόνο σε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που ντυνόμαστε αλλά και σε μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούμε.


Μην φανταστείς επαναστατικές και ριζικές αλλαγές, απλά μερικές μικρές αλλά σούπερ αποτελεσματικές αλχημείες που θα διατηρήσουν την εμφάνισή μας σε άριστη κατάσταση. Ειδικά αυτές τις ημέρες που είμαστε συνέχεια εκτεθειμένες στον κρύο αέρα, στον ήλιο, στις εναλλαγές ζεστού και κρύου αέρα και στον κλιματισμό  μπορεί να οδηγηθούμε σε περίεργες αλλαγές. Γιατί λοιπόν, να μην τις προλάβουμε αφού μπορούμε;

- Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα ζεστό ντους. Πριν βγεις, κάνε μικρές εναλλαγές ζεστού και κρύου νερού για δυο λεπτά. Αυτή η διαδικασία, γνωστή και ως σκοτσέζικο ντους, θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας και θα τονώσει απίστευτα την κυκλοφορία του αίματος.

- Εξοπλίσου με μια πλούσια, ενυδατική κρέμα τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Μην ξεχνάς το πρωί να χρησιμοποιείς μια κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας τουλάχιστον με SPF30. Επίσης, μην ξεχνάς να ενυδατώνεις συχνά τα χείλη σου με ενυδατικά και θρεπτικά lip balms που να περιέχουν βιταμίνη Ε, η οποία και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας στην περιοχή.

- Τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα να κάνεις απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα. Η διαδικασία αυτή θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και θα επιτρέψει στις ενυδατικές συνθέσεις να δράσουν πιο βαθιά και αποτελεσματικά.

- Να πίνεις καθημερινά ένα ποτήρι ζεστό νερό με στυμμένο λεμόνι. Αυτό το απλό κινέζικο μυστικό ομορφιάς αποτελεί το πιο απλό και σίγουρο τρόπο να χαρίσεις ενέργεια και ευεξία στο σώμα σου.  Επιπλέον, θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου και η επιδερμίδα σου θα παραμείνει φωτεινή και γεμάτη υγεία.

- Τέλος κοιμήσου. Καμία κρέμα στον κόσμο και καμία αισθητική παρέμβαση δεν μπορεί να αναπληρώσει τα απίστευτα οφέλη του ύπνου. Εξασφάλισε το λιγότερο 7 με 8 καλές ώρες ύπνου, πριν τις δώδεκα και δες την επιδερμίδα σου να αλλάζει μέρα με την μέρα.

www.stylewatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: