Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Νέα Τάση: New Denim!

Από την πασαρέλα, φάνηκε η διάθεση των σχεδιαστών να δουν το denim αλλιώς!  Συγκεκριμένα, να το επεξεργαστούν έτσι ώστε να καταλήξουν σε σύνολα πιο polished και κομψά από ότι έχουμε συνηθίσει.
Δες πώς φορέθηκε στην πασαρέλα:



Και σε ποια denim κομμάτια να επενδύσεις φέτος και πώς να τα φορέσεις:

-Το denim σορτσάκι δεν είναι μόνο αυτό που έχει ξέφτια και ξεχειλωμένες τσέπες. Τα ψηλόμεσα shorts και οι τζιν βερμούδες θα σε συνοδεύσουν άνετα το πρωί στη δουλειά αλλά και στο απογευματινό cocktail. Διαλεξέ τα από πιο λεπτό και εύκαμπτο ντένιμ.
τζιν φούστα επανέρχεται δριμύτερη. Κάνει για πιο smart-casual σύνολα και ταιριάζει άψογα με τα wedges σε ουδέτερους τόνους.
-Μία τζιν σαλοπέτα θυμίζει σχολικά χρόνια. Είναι πολύ χαριτωμένη, μπορεί να φορεθεί με ένα t-shirt ή ένα καρό πουκάμισο (βλ. D&G)
-Το σεμιζιέ είναι ευέλικτο, διαχρονικό ρούχο που φοριέται όλες τις ώρες, ίσως γι’ αυτό και το λατρεύει η Jennifer Aniston. Το τζιν σεμιζιέ συνδυάζεται άψογα με πλατφόρμες και “σε πάει” παντού.
-Ένα τοπ από denim ταιριάζει πολύ με τα λευκά σου σορτσάκια και τις pencil φούστες.  Προτίμησε μίνιμαλ τυνίκ από πιο μαλακά είδη υφάσματος ντένιμ.
- Μια από τις πιο βασικές αγορές είναι το ανδρικό παντελόνι από ντένιμ. Μαζί με ένα λευκό μπλέιζερ, λιτό  t-shirt και ψηλοτάκουνα πέδιλα συνθέτει την πιο ενημερωμένη urban-chic στολή φέτος!
-Φόρεσε τα denim κομμάτια σου με αξεσουάρ σε neutral όνους για να καταφέρεις ένα προσγειωμένο σύνολο και όχι κάποιο που θυμίζει 80s. Ένα ζευγάρι γυαλιά από ταρταρούγα, μία τσάντα χιαστί από καφέ δέρμα και ένα panama hat θα πλαισιώσουν το look σου σωστά.

http://www.stylista.gr/style/tensions/4856~denim~article

Δεν υπάρχουν σχόλια: