Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το νέο χτένισμα της Σίσσυς Χρηστίδου!

http://www.thetrendreport.gr/wp-content/gallery/sissy-xristidou/sisi-xristidou-side-ponytail-3.jpg Το νέο ponytail αν και το είδαμε στο χειμερινό fashion show του οίκου Blugirl μπορεί επιτυχώς να αντικαταστισει την κλάσικη πλεξούδα ψαροκοκαλο που συνηθίσαμε πέρσυ το καλοκαίρι και να γινει αμέσως το νέο Trend!
Η Σίσσυ πρόλαβε να το υιοθετήσει!!Την είδαμε στην εκπομπή "Μες την καλή χαρά" αλλά και χθες βράδυ στο πάρτυ του Mad και μας άρεσε πολύ!Ότι αλλαγη έχει κάνει στα μαλλιά της,ξέρει να την υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο!!Το νέο Look της πηγαίνει πολύ και μας εμπνέει!Mε όγκο μόνο στο κέντρο θα γίνει και δικό σου αγαπημένο...!!

Για να κάνετε αυτήν την αλογοουρά,ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1)Χτενίζουμε κατά μήκος τα μαλλιά μας με μια βούρτσα αέρος. Αν έχουμε σπαστά ή σγουρά μαλλιά βασική προϋπόθεση είναι να τα ισιώσουμε πρώτα.
2)Κάνουμε μια πολύ έντονη χωρίστρα στο πλάι και χτενίζουμε τα μαλλιά μας προς αυτή τη φορά και πίσω φροντίζοντας ώστε να μην δημιουργούνται ανομοιόμορφοι όγκοι στην κορυφή του κεφαλιού.
3)Δημιουργούμε ένα χαμηλό, σφιχτό ponytail το οποίο πιάνουμε με ένα λεπτό λαστιχάκι.

4)Κρεπάρουμε την κοτσίδα ξεκινώντας από το μέσο του μήκους των μαλλιών μας και προς τα πάνω.
5)Με μια τρίχινη βούρτσα στρώνουμε το κρεπάρισμα της κοτσίδας. Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι απαλές και επιφανειακές ώστε να μην χάσουμε τον όγκο.
6)Πιάνουμε το μέσο της κοτσίδας μας με ένα ακόμη λεπτό λαστιχάκι.
7)Μετά το πιάσιμο, κρεπάρουμε απαλά το τελείωμα της κοτσίδας ώστε να δημιουργήσουμε ελαφρώς ακατάστατες άκρες.

Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες ικανότητες στο hair styling για να το πετύχεις και Σου Πάει!!!!

 Πηγή:www.Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: