Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μάθαμε τα μυστικά ομορφίας των διάσημων!Σσσσ....

http://thefabulouslyelitelife.files.wordpress.com/2008/11/olivia-palermo-100.jpg

Olivia Palermo

Η εκκεντρική και πάντα δημιουργική ως προς το στυλ και το νεσεσέρ της Olivia Palermo καταπολεμά κάθε ίχνος πιτυρίδας στο τριχωτό της κεφαλής προσθέτοντας μικρή ποσότητα από ασπιρίνη στο γεμάτο μπουκάλι από το βαθιά καθαριστικό σαμπουάν της. Εφαρμόστε το καθημερινά στο ντους και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό ως συνήθως. 





http://hills2city.files.wordpress.com/2009/12/whitney-port-picture.jpgWhitney Port

Η  “City” girl Whitney Port δημιουργεί το δικό της juicy χρωματιστό λιπ γκλος αναμιγνύοντας εύκολα και απλά το αγαπημένο της κραγιόν-συγκεκριμένα σε φούξια τόνους- με ελάχιστη ποσότητα από βαζελίνη.







http://www.xlr8net.com/eikones/news/kylie_minogue.jpgKylie Minogue

Η «σεξοβόμβα» Kylie Minogue καθαρίζει και κόβει συστηματικά πατάτες όχι επειδή ξαφνικά έχει gourmet ανησυχίες αλλά επειδή «επιστρατεύει» το ποτάσιο που περιέχουν οι λεπτές φέτες τους για να καταπολεμήσει δραστικά τους μαύρους κύκλους γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.





http://style.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/05/jessica_alba.jpgJessica Alba

Η cool& chic Jessica Alba επιδιώκει ένα απόλυτα υγιές look με μια νεανική φυσική λάμψη σε όλο το πρόσωπο κάνοντας συχνά μια ήπια επίκυψη από την οποία αρνείται να «ανέβει» αν δεν μετρήσει πρώτα ως το 30.






http://topnews.in/files/Katie-Holmes_3.jpgKatie Holmes

Η simply perfect Katie Holmes δημιουργεί το πιο εύκολο leave in κοντίσιονερ χρησιμοποιώντας ένα μαλακτικό σπρέι για τα ρούχα. Προσοχή: Επειδή η σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ιδιαίτερα ισχυρή οφείλετε να την διαχειριστείτε σωστά. Ιδανικά αναμίξτε ένα ποτήρι νερού με μισό ποτήρι από το μαλακτικό. 




 
Πηγή:http://www.myself.gr/Article/celebrity-beauty-tips/37-9714.html&slide_row=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: