Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πώς να φορέσεις το ζακάρ!

Το ζακάρ είναι σταρ
Σε άλλους θυμίζουν την παιδική τους ηλικία, σε άλλους πανέμορφα sale σε βουνοκορφές, σε άλλους τζάκια και χιονισμένα τοπία και άλλοι στην όψη ενός ζακάρ πουλόβερ σκέφτονται απλά μία από τις πιο must τάσεις του χειμώνα.  Πώς να φορέσεις το ζακάρ  (που φέτος δείχνει διάθεση να πρωταγωνιστήσει και στο βουνό και στην πόλη):


- Κάθε ζακάρ πουλόβερ ταιριάζει πολύ με ένα σκούρο τζιν παντελόνι. Πρόσθεσε άνετες και ζεστές μπότες και έχεις ένα casual-chic σύνολο παντός καιρού!

- Οι μακριές chunky ζακέτες δείχνουν υπέροχες με ολόμαυρα σύνολα, όπως μαύρο κολάν και μαύρο ζιβάγκο από μέσα. Είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και cool πανωφόρι για τις βόλτες για shopping στην πόλη.

- Συνδυάσε ένα chunky ζακάρ πουλόβερ με κολάν ή παντελόνι ιππασίας για πιο country-chic εμφανίσεις.
- Επένδυσε σε αξεσουάρ-κλειδιά όπως ένα ζακάρ σκουφάκι, ένα χοντρό κασκόλ για cozy σύνολα ή ακόμα και ένα ενημερωμένο οπάκ καλσόν. Είναι σίγουρο ότι θα ανανεώσουν τα κλασικά μονόχρωμα πλεκτά σου.
- Ένα ζακάρ γιλέκο ανήκει στις έξυπνες επενδύσεις της σεζόν. Θα το συνδυάσεις εύκολα ακόμα και με κομμάτια γραφείου το πρωί ή με ένα στράπλες τοπ το βράδυ. Θα το φορέσεις παντού, χωρίς να πρέπει να περιμένεις να χιονίσει στην Πάρνηθα.
-Τα μποτάκια με wedges(=πλατφόρμες) και τα ορειβατικά ψηλοτάκουνα μποτίνια μπορούν να συνοδεύσουν άψογα τα ζακάρ κομμάτια ειδικά αν έχουν λεπτομέρειες από γούνα ή sheepskin.

www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: