Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

«Κλέψτε» το στυλ...της πασαρέλας

Αν θέλετε να είστε πάντα in fashion, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, ιδού 6 τρόποι για να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας τα catwalk looks που επικράτησαν φέτος.

Prada 




AΧΙΛΛΕΑΣ Accessories




Bsb



Ladylike look

Η γραμμή αυτών των φορεμάτων «υμνεί» τη γυναικεία σιλουέτα όσο καμιά άλλη, αφού αναλαμβάνει να αναδείξει τις καμπύλες ακόμα και σε έναν skinny σωματότυτο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προσθέτει περιττά κιλά σε εκείνες που δεν τα χρειάζονται. Το headpiece κοσμεί το updo σας, δίνοντας έναν ιδιαίτερα femine χαρακτήρα στο σύνολο.
Το είδαμε…στην πασαρέλα του ιταλικού οίκου Prada, η οποία ήταν αφιερωμένη στην κομψότητα των ’60s




Bsb


Christopher Kane


Nikki Me

100% δαντέλα

Επειδή είναι μια ιδιαίτερα σέξι δημιουργία, οφείλετε να προσέξετε ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι υπέρ του δέοντος αποκαλυπτικό. Αν αισθάνεστε πως υπάρχει διαφάνεια, φορέστε από μέσα ένα μαύρο μπούστο. Η κλασική μαύρη γόβα θα ταίριαζε στο σύνολο, αλλά ταυτόχρονα θα πρόδιδε έλλειψη στυλιστικής φαντασίας. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Christopher Kane, εμπιστευτείτε τα βήματά σας σε gladiator δημιουργίες, με ladylike αναφορές.
Το είδαμε… στους οίκους Dolce & Gabbana, Christopher Kane και Elie Saab.



Beatrice Estell


Chloe


Bsb


Nude προσέγγιση

Βασική προϋπόθεση για ένα 100% επιτυχημένο look είναι να επιλέξετε την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας. Αποφύγετε τις κλασικές μαύρες γόβες, καθώς, ενώ φαινομενικά ταιριάζουν στο σύνολο, καταλύουν το trend του total nude look. Εξάλλου, οι γόβες σε μπεζ απόχρωση είναι εξίσου διαχρονικές.
Το είδαμε… στους οίκους Chloé, Hermès και Stella McCartney.



Pinko


Fendi


Sava

Κυρίαρχη γούνα
Φέτος, επιστρέφει με άκρως οικολογικό χαρακτήρα, μιμούμενη την άγρια φύση.
Το κλασικό μαύρο αποτελεί σταθερή στιλιστική αξία, το ίδιο όμως ισχύει και για τα λεοπάρ μοτίβα. Τα φετινά μποτίνια ξεπερνούν περίπου κατά 5εκ. τα ύψος του αστραγάλου, πράγμα που τα κάνει και περισσότερο απαιτητικά. Προτιμήστε τα μόνο εφόσον διαθέτετε αδύνατη και καλοσχηματισμένη γάμπα, διαφορετικά θα «εντείνουν» τις ατέλειές σας.
Το είδαμε… στους οίκους Chanel, Lanvin και Fendi.



Kem


Bottega Veneta


Naf Naf

Βlack fever

Δεν έχει σημασία αν το  τζάκετ το αγοράσατε πριν από δέκα ή περισσότερα χρόνια. Πιστέψτε μας, όσο πιο vintage φαίνεται τόσο το καλύτερο. Επειδή όμως ο χαρακτήρας του είναι πολύ έντονος, επιτρέψτε στο δερμάτινο τζάκετ να είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο σύνολο, παραλείποντας τα αξεσουάρ. Επιλέξτε oversized τσάντα, αφού το μέγεθός της την κάνει πιο ευρύχωρη από κάθε άλλη, ενώ το υλικό της την αναδεικνύει ως την πιο ανθεκτική.
Το είδαμε… στους οίκους Bottega Veneta και Hermès.



Bsb


Julien McDonald


Gap

Chunky πλεκτά

Η απόλυτα σοφιστικέ δημιουργία φέτος είναι πλεκτή και αναλαμβάνει να σας κρατήσει ζεστή αλλά και stylish καθ’ όλη τη διάρκεια της busy καθημερινότητάς σας. Αντίθετα  φαρδιά γραμμή στο παντελόνι επιστρέφει και προκειμένου να αποδείξει πόσο καλά υπηρετεί τις ανάγκες τις γυναικείας σιλουέτας. Αν το επάνω μέρος του συνόλου είναι μονόχρωμο και διακριτικής πλέξης, δώστε ιδιαίτερο ύφος στο σύνολο δοκιμάζοντας ένα παντελόνι σε καρό μοτίβο.
Το είδαμε… στους οίκους Julien MacDonald και Sonia Rykiel.

http://www.myself.gr/Article/trend-collection-look/47-9462.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: