Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Πως να γίνεις η θεά των Χριστουγέννων!!Μυστικά ομορφιάς!

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01765/sparkle_1765347c.jpgΜυστικά ομορφιάς και έξυπνα tips & tricks που θα σε μεταμορφώσουν σε αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια των χριστουγεννιάτικων parties.

Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή σε κομμωτήρια και stands καλλυντικών για να βρεις τον τρόπο, ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις, να αποκαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, λάβε υπόψη σου μερικά πολύ σημαντικά τρικς ομορφιάς που θα σε σώσουν από μεγάλους μπελάδες και θα σου δώσουν αυτό ακριβώς που ζητάς: άνεση κι εμφάνιση!  

Προσοχή στο χρώμα
Αν σου έχουν μπει ιδέες για περίεργα χρώματα στα μαλλιά σου προτείνουμε να αφήσεις τους χρωματικούς πειραματισμούς για προσωπικότητες όπως η Lady Gaga. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταφεύγεις σε υπερβολές. Για παράδειγμα εάν έχεις ξανθά μαλλιά μην τα υπερτονίσεις κι άλλο με υπερβολικά ανοιχτές ανταύγειες γιατί θα χάσεις το ωραίο και νεανικό look που προσδίδει το συγκεκριμένο χρώμα. Αν τώρα έχεις επιλέξει κάποια σκούρα απόχρωση για τα μαλλιά σου, μην το παρακάνεις ούτε σε αυτή την περίπτωση με πολύ σκούρες επιλογές γιατί θα δείχνουν αφύσικες και κάνουν το πρόσωπο θαμπό και άγριο.

Όλα για το κονσίλερ Μην εμφανίζεσαι ποτέ και πουθενά, εάν πρώτα δεν έχεις καλύψει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου με κονσίλερ. Είναι μια κίνηση που πραγματικά φωτίζει όλο το πρόσωπο και εξαφανίζει κάθε ίχνος κούρασης. Πρόσθεσε το επάνω από την ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα που χρησιμοποιείς στην περιοχή των ματιών και εξασφάλισε ακόμη περισσότερη διάρκεια σταθεροποιώντας το κονσίλερ με μια διάφανη πούδρα λάμψης από πάνω.

Έλα λάμψε
Τόσα χρόνια με πιστολάκι και καθημερινό styling, τα μαλλιά είναι λογικό να έχουν χάσει γενναία δόση από την φυσική τους λάμψη. Για να να την ανακτήσεις γρήγορα κι αποτελεσματικά μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα leave in conditioner λάμψης που δεν ξεβγάζεται ή serum λάμψης όπως επίσης και να ολοκληρώνεις το styling των μαλλιών με ένα σπρέι που χαρίζει αυτή την πολυπόθητη και τόσο εντυπωσιακή λάμψη.

Χείλη και μια νύχτες 

Όπως έχει αποδειχθεί ακόμη κι από τον νόμο της βαρύτητας με το πέρασμα του χρόνου ακόμη και τα πιο ζουμερά και σαρκώδη χείλη χάνουν τη δυναμική τους. Και με ένα ματ και σκούρο κραγιόν ή λιπ γκλος το μόνο που καταφέρνεις είναι να τονίζεις το πρόβλημα. Γι’αυτό αντικατέστησε τα με ζουμερά λιπ γκλος και κραγιόν που ενυδατώνουν τα χείλη σε φωτεινές ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις. Όσο πιο ανοιχτό χρώμα φοράς στα χείλη σας τόσο πιο γεμάτα, απαλά και νεανικά μοιάζουν τα χείλη σου.

Βασικό μενού
Απομάκρυνε από τις βραδινές σου εξόδους τα πολύ βαριά και ματ make up και πούδρες. Είναι μια συνταγή που σίγουρα μας βοηθάει να δείχνουμε κομψές για αρκετές ώρες στο γραφείο, αλλά για το βράδυ θέλουμε κάτι πιο φυσικό και λαμπερό. Γι’αυτό άλλαξε το με μια σαφώς πιο ελαφριά και ρευστή βάση ή με ένα make up σε υφή πούδρας με μεταλλικά στοιχεία που χαρίζει και το αποτέλεσμα που αναζητάς.

www.stylewatch.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: