Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Παπούτσια από την..Οξφόρδη!Φυσικά και Σου Πηγαίνουν!

Παπούτσια από την..Οξφόρδη!Τα Oxford shoes για ακόμα μια σεζόν πρωταγωνιστούν και κλέβουν τις εντυπώσεις

Και φυσικά αναφερόμαστε στα ‘’δανεικά’’ από την αντρική γκαρνταρόμπα σκαρπίνια, τα γνωστά σχεδόν σε όλες σας  πια, Oxford shoes. Για ακόμα μια σεζόν, έτσι και φέτος τον χειμώνα, πρωταγωνιστούν και κλέβουν τις εντυπώσεις  ανάμεσα σε πολύ ψηλά τακούνια. Πράγμα που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι μπορεί να έχουν αυτά τα παπούτσια, ώστε να νικούν τα πάντα θηλυκά και υπέρκομψα high heels μας. Κι αυτός σίγουρα είναι ίσως και ο κυριότερος λόγος που πολλές έχουν σπεύσει ήδη να τα αποκτήσουν. Τα στυλ που μπορεί να ακολουθήσει το συγκεκριμένο παπούτσι είναι αρκετά.




oxfordΑ) Ανδρόγυνο στυλ: Ένα από τα πιο αγαπημένα πολλών από εσάς ( και δικό μου, το ομολογώ!). Εδώ θα ήταν καλό να επιλέξετε είτε τα ‘’gangster style’’ δίχρωμα ασπρόμαυρα σκαρπίνια, πάντα λουστρίνι, είτε χρωματιστά. Όπως κόκκινα, μοβ, γκρι. Θα ήταν καλό να τα συνδυάσετε με παντελόνια σε αντρική γραμμή, με την κλασσική τσάκιση στο κέντρο. Ακόμα και με κάπρι αντρικού τύπου παντελόνια. Σαν τοπ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της αυστηρής γραμμής ενός πουκαμίσου κι ενός απείρως θηλυκού τοπ, με ντεκολτέ, με παγιέτες, ακόμα και κάποιο εξώπλατο. Για να δώσετε μια ξεχωριστή εικόνα σε αυτό το look μπορείτε να συνδυάσετε τα σκαρπίνια σας με υπέροχες χρωματιστές, ή ακόμα και εμπριμέ καλτσάκια. Τολμηρό, αλλά και πολύ ξεχωριστό.
Β) Casual chic: Πόσες από εσάς δεν κυκλοφορείτε σε καθημερινή βάση με τα αγαπημένα σας jeans; Πόσες από εσάς δεν θα θέλατε να αλλάξετε την εικόνα σας λίγο μέσα σε αυτό το στυλ, γιατί κάπου άρχισε να σας κουράζει αυτή η, πάντα ίδια εμφάνιση; Τα συγκεκριμένα παπούτσια λοιπόν ήρθαν για να σας προσφέρουν απλόχερα αυτή την – οικονομική πάνω από όλα- αλλαγή της εικόνας σας, γιατί, επί της ουσίας, δεν έχετε να αλλάξετε τίποτα παραπάνω εκτός από τα παπούτσια σας και να προσθέσετε κάποια αξεσουάρ. Προτιμήστε να συνδυάσετε τα ‘’ it shoes’’ σας και με baggy, αλλά και με skinny jeans. Εάν είστε ψιλόλιγνες προτιμήστε  τα skinny jeans και φυσικά τα λατρεμένα, ανθεκτικά και πάντα σέξι και θηλυκά κολάν μας. Είναι ένα tip που αν το ακολουθήσετε θα κατορθώσετε να δείχνετε ακόμα πιο ψηλή και λιγνή, έστω κι αν μιλάμε για φλάτ παπούτσια. Εάν δεν είστε ούτε ιδιαίτερα ψήλη, ούτε ιδιαίτερα αδύνατη, προτιμήστε τις baggy γραμμές. Σας προσφέρουν απαράμιλλο στυλ και κρύβουν παντελώς τις όποιες πιθανές ατέλειες. Όσον αφορά τώρα στα τοπ, που θα μπορούσατε να επιλέξετε έχετε πολλές επιλογές. Από απλά μονόχρωμα t-shirts, μέχρι κάποια με στάμπες για ένα πιο ροκ στυλ, μέχρι τα αγαπημένα σας καρό πουκάμισα και φυσικά όλα αυτά συνδυασμένα με σακάκια και δερμάτινα biker jackets. Υπέροχο στυλ.
oxford1Γ) Girly style: Kι αν αναρωτιέστε πως θα μπορούσατε να αναδείξετε την γυναικεία σας φύση μέσα από αυτό το σχεδόν unisex στυλ, εδώ είμαι για να αποβάλλω κάθε πιθανή συστολή σας σχετικώς. Τολμήστε( και το εννοώ περισσότερο από ποτέ) να συνδυάσετε τα σκαρπίνια σας με κλος φούστες, μίνι φορέματα, ακόμα και με σόρτς. Όλα αυτά συνδυάστε τα με τα πιο girly τοπ, που μπορεί να έχετε στην ντουλάπα σας, χωρίς καλσόν για τις πιο τολμηρές, αλλά και για τις κρυουλιάρες με opaque καλσόν, είτε τα κλασσικά μαύρα- υπέροχο και φυσικά σας αδυνατίζει-  είτε χρωματιστά και για τις αδύνατες από εσάς τα εμπριμέ.  Κι εδώ ως πανωφόρι παίζει πολύ το σακάκι.

Δ) Night fever: Κι αν θεωρούσατε ότι το συγκεκριμένο παπούτσι δεν θα μπορούσε να έχει θέση στις νυχτερινές σας εμφανίσεις, λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά πλανάστε. Βεβαίως και μπορείτε να τα εντάξετε στην όποια βραδινή σας εμφάνιση. Εδώ μπορείτε να αφεθείτε όσο πιο πολύ θέλετε. Επιλέξτε  τα Oxford σας σε λουστρίνι, μαύρα, λευκά, κόκκινα, ροζ, μοβ, με τρούκς, για μια πιο rock εμφάνιση, ακόμα και μεταλιζέ, όπως ασημί, χρυσά, αλλά και φυσικά, τα λατρεμένα λεοπάρ. Κυκλοφορούν ήδη, όλα αυτά στα μαγαζιά. Συνδυάστε τα με super mini φορέματα, με κλος φορεματακιά, με σόρτς ψηλόμεσα, ακόμα και με λεοπάρ κολάν- απόλυτη τάση της σεζόν-. Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που θα μπορούσατε να πάρετε ως οδηγό είναι αυτή της Agyness Deyn, απόλυτο style icon στη Βρετανία και δικαίως, όπου συνδυάζει τα σκαρπίνια της με διάφανα καλτσάκια, μέχρι το γόνατο και φορεματάκι, αφήνοντας έτσι την εν τύπωση της λολίτα. Ψηφίστε το με κλειστά μάτια

http://women.gr.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: