Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τα Ζώδια της Εβδομάδας

http://www.gamostime.gr/blog/wp-content/uploads/2010/09/banner_zodia.gif Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 6 έως 12 Δεκεμβρίου 2010. 







κριός

21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια απόπειρα να κατανοήσετε την πραγματική σημασία των συμπτώσεων που θα συμβούν τώρα. Αυτή η περίοδος έχει μεταφυσικό χαρακτήρα και θα χρειαστεί να συνδυάσετε αφενός την αυτογνωσία που διαθέτετε και αφετέρου την εμπειρία ζωής που έχετε αποκτήσει, έτσι ώστε να ερμηνεύσετε σωστά τα «μοιραία σημάδια» που σας στέλνει το Σύμπαν. Μην πηγαίνει ο νους σας σε περίπλοκες καταστάσεις. Οι πιο γνήσιες Κριοί θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις συμπτώσεις αυτές για να βελτιώσετε την κατάσταση των οικονομικών σας. Μη χάνετε το χρόνο σας ξεσπώντας στα συγγενικά σας πρόσωπα όλη την συσσωρεμένη επιθετικότητα που καταπνίγετε σε ώρες εργασίας. Οργανώστε συχνότερες εξόδους, έτσι ώστε να περιορίσετε τις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις. Στην εποχή του Υδροχόου, αυτού του είδους οι κόντρες παραπέμπουν σε φυλές αναλφάβητων ιθαγενών της Αφρικής και αποδυναμώνουν σχέσεις στις οποίες καταφεύγουμε για να ανακτήσουμε δυνάμεις. Εκπολιτιστείτε επειγόντως.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 9, 12
Επαγγελματικά: 8, 9
Ακατάλληλες ημέρες: 6
Πλησιάστε: Καρκίνους και Ιχθύς.
Απομακρυνθείτε από Ταύρους, Παρθένους κι Αιγόκερους.




ταύρος

21 Απριλίου - 20 Μαϊου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας στη βελτίωση της παρούσας φάσης των ερωτικών και των φιλικών σχέσεών σας. Η δύναμη της πειθούς σας κι ένα ενστικτωδώς αλάνθαστο timing είναι ικανά να σας οδηγήσουν στα σωστά σημεία τη σωστή στιγμή. Νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι στο πρόγραμμα. Αν είστε ήδη δεσμευμένες, δεν χρειάζεται να τις αποκρύψετε από τον σύντροφό σας, αφού ίσως γίνουν αφορμή για να βγει από τη «χειμερία νάρκη» στην οποία έχει πέσει τελευταία.                                        
Μη χάνετε το χρόνο σας υποκύπτοντας σε μια επιθετική διάθεση που σας βγαίνει αυτή την περίοδο απέναντι στο σύντροφο (αν είστε δεσμευμένες) ή τους κολλητούς σας φίλους. Όλες οι Ταυρίνες, αλλά ακόμα περισσότερο εσείς που έχετε γενέθλια πριν τις 29 Απριλίου, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να ελαττώσετε την εριστικότητά σας όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε συμμάχους.
ΜΕΜΟ: Όσον αφορά τα επαγγελματικά, σημειώστε ότι το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (8/12) βάζει τέλος σε μια εργασιακή κόντρα που σας εκνεύριζε.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 8, 12
Επαγγελματικά: 8
Ακατάλληλες ημέρες: 7, 11
Πλησιάστε: Καρκίνους και Αιγόκερους.
Απομακρυνθείτε από Κριούς και Διδύμους.

δίδυμοι

21 Μαϊου - 21 Ιουνίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σ’ αυτά με τα οποία θέλετε να ασχοληθείτε και σ’ εκείνα που είστε υποχρεωμένες να κάνετε τελικά. Η θαυμάσια σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στις 6/12 ενισχύει την καλοτυχία σας σε πρακτικά ζητήματα, βοηθώντας σας να ισχυροποιήσετε την επαγγελματική σας θέση, δεν καταφέρνει όμως να ελαττώσει την κυκλοθυμία σας.
Μη χάνετε το χρόνο σας πιέζοντας τον εαυτό σας να παρευρεθεί σε θορυβώδη events, που προσωρινά σας προκαλούν πλήξη ή αποστροφή. Το νευρικό σας σύστημα έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό και μετά τις εντάσεις της κάθε ημέρας, χρειάζεστε κάποιες ώρες ηρεμίας σαν αντίδοτο. Δεν γίνατε αντικοινωνικές, απλώς εξαντληθήκατε και δεν χρειάζεται να νιώθετε τύψεις όταν αρνείστε προσκλήσεις φίλων για βραδινές εξόδους –κάθε άλλο παρά– διασκέδασης.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 10, 12
Επαγγελματικά: 6, 8
Ακατάλληλες ημέρες: 11
Πλησιάστε: Καρκίνους, Παρθένους και Υδροχόους.
Απομακρυνθείτε από Ταύρους και Ιχθύες.


καρκίνος

22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, ο οποίος δέχεται αρκετά ευνοϊκές επιρροές. Οι δεσμευμένες μπορείτε να συνεννοηθείτε ικανοποιητικά αυτή την περίοδο με τον αγαπημένο σας (εκτός αν είναι Κριός γεννημένος Μάρτιο ή Ζυγός γεννημένος Σεπτέμβριο), ενώ για τις αδέσμευτες, η παρουσία της Αφροδίτης στον οίκο του φλερτ, σηματοδοτεί την έναρξη ενός... πάρτι νέων γνωριμιών.
Μη χάνετε το χρόνο σας μελαγχολώντας για την προσωπική σας ανεξαρτησία, που όλο πάτε να την κατακτήσετε και όλο σας ξεφεύγει. Μην υπερεκτιμάτε την αξία της απόλυτης ελευθερίας, αφού η ύπαρξή της προϋποθέτει μοναξιά, κάτι που εσείς απεχθάνεστε. Δείτε τα θετικά στοιχεία που επικρατούν στη ζωή σας τώρα.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 9, 12
Επαγγελματικά: 8, 10
Ακατάλληλες ημέρες: 6
Πλησιάστε: Ταύρους, Δίδυμους και Ιχθύς.
Απομακρυνθείτε από Κριούς και Τοξότες.

λέων

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κινήσεις που στοχεύουν στη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Η παρουσία του Ήλιου στον οίκο της εξωστρέφειας δημιουργεί θαυμάσιες συνθήκες που ευνοούν τις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κατά τα άλλα, η επιστροφή του Ουρανού στην ορθόδρομη πορεία του (6/12) μπορεί να ξαναφέρει στο προσκήνιο έναν εραστή από το παρελθόν σας. Πριν ενδώσετε στο κάλεσμά του, σιγουρευτείτε ότι έχει κατανοήσει τα σφάλματά του και έχει αλλάξει νοοτροπία.
Μη χάνετε το χρόνο σας αναβάλλοντας για πολλοστή φορά να κάνετε τα τηλεφωνήματα που θα προετοιμάσουν το έδαφος κάποιων επαγγελματικών συναντήσεων, οι οποίες θα βοηθήσουν το σενάριο ευτυχίας που έχετε στο μυαλό σας να υλοποιηθεί. Η εύνοια που δέχεστε σε πρακτικά ζητήματα μέχρι τις 9/12, απαιτεί να αφυπνίσετε τις φιλοδοξίες σας και να μην αρκείστε πλέον στα «5 και στο χέρι».
ΜΕΜΟ: Σημειώστε ότι το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, που πραγματοποιείται την Τρίτη 7/12, σας δίνει μια σπάνια ευκαιρία επαγγελματικής αναβάθμισης.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 10, 12
Επαγγελματικά: 7, 8, 9
Ακατάλληλες ημέρες:  6
Πλησιάστε: Κριούς, Δίδυμους και Υδροχόους.
Απομακρυνθείτε από Ταύρους και Σκορπιούς.


παρθένος

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Αν αυτή την εβδομάδα (και κυρίως πριν τις 9/12, που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα), αρχίσετε ένα συστηματικό πρόγραμμα γυμναστικής, μια δίαιτα ή μια κούρα γενικής αποτοξίνωσης του οργανισμού σας, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να διακοπούν πριν την ώρα τους και σύντομα θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Μη χάνετε το χρόνο σας μετανιώνοντας για τον συναισθηματικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφερθήκατε σε κάποια πρόσωπα που αποδείχτηκαν αχάριστα και δηλητηριάζοντας το σύστημά σας με τύψεις. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα αυτού του είδους τις σκέψεις και μην τους επιτρέπετε να μπλοκάρουν την ξεγνοιασιά σας. Αν, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχετε κάνει κι εσείς κάποια σφάλματα, φροντίστε απλώς να μην τα επαναλάβετε.
ΜΕΜΟ: Κατά τα άλλα, σημειώστε ότι το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που πραγματοποιείται την Παρασκευή 10/12, ρίχνει φως σ’ ένα... ομιχλώδες ζήτημα σχετικό με τα ερωτικά σας.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 10
Επαγγελματικά: 8, 9
Ακατάλληλες ημέρες: 11
Πλησιάστε: Δίδυμους και Λιοντάρια.
Απομακρυνθείτε από Κριούς και Ζυγούς.




ζυγός

23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε και στην αλλαγή διακόσμησης ή διαρρύθμισης στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Η πλανητική έμφαση της εβδομάδας βρίσκεται στον τομέα της οικογένειας και καλό είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα συγγενικά σας πρόσωπα. Εύνοια δέχεται και ο τομέας των επαγγελματικών σας, η οποία μάλιστα θα γίνεται μεγαλύτερη όσο προχωρά ο Δεκέμβριος.
ΜΕΜΟ: Την Τετάρτη 8/12, ενδέχεται να ανακαλύψετε έναν υπολογίσιμο σύμμαχο στο περιβάλλον της εργασίας σας.
Μη χάνετε το χρόνο σας υποκύπτοντας στις αυξημένες ανασφάλειες που σάς προκαλεί η παρουσία της Αφροδίτης στον οίκο της κτητικότητας και κάνοντας σκηνές ζηλοτυπίας σε σύντροφο ή κολλητούς φίλους. Το μόνο που θα καταφέρετε έτσι είναι να τους κάνετε να πιστέψουν ότι έχουν το πάνω χέρι, γεγονός που μακροπρόθεσμα, θα τους εξωθήσει να κάνουν αυτά ακριβώς που απεύχεστε...
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 10
Επαγγελματικά: 8, 10
Ακατάλληλες ημέρες: 6
Πλησιάστε: Τοξότες και Ιχθύες.
Απομακρυνθείτε από Ταύρους και Παρθένους.



σκορπιός

23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα στις 6 του μήνα κάποια απρόοπτα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον τομέα της επικοινωνίας ή των μετακινήσεων. Πάρτε το συγκεκριμένο 24ωρο off και, αν αυτό είναι αδύνατον, εμφανιστείτε στη δουλειά σας φορώντας την «πανοπλία της απάθειας». Σε κάθε περίπτωση εκείνη την ημέρα φροντίστε να ελαττώσετε την διεκδικητικότητά σας και να μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο.
Μη χάνετε το χρόνο σας περιμένοντας από έναν φίλο ή γνωστό σας να μεσολαβήσει προκειμένου να συναντήσετε κάποιο ισχυρό πρόσωπο, με σκοπό να προωθήσετε την καριέρα σας. Έχοντας την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι προτιμότερο να αναλάβετε αυτή την πρωτοβουλία εσείς οι ίδιες και να κλείσετε το ραντεβού μόνες σας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα γίνει πιο σύντομα, αλλά και τα αποτελέσματα του θα είναι πιο θετικά.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 8, 10
Επαγγελματικά: 8
Ακατάλληλες ημέρες: 6
Πλησιάστε: Ταύρους, έτερους Σκορπιούς κι Αιγόκερους.
Απομακρυνθείτε από Λέοντες και Υδροχόους.


τοξότης

23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Είστε τα πιο χαρούμενα, τυχερά και αισιόδοξα κορίτσια του ζωδιακού. Εύστροφες και φιλοσοφημένες, έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ζωή είναι ένας καθρέφτης, που χαμογελά μόνο σ’ εκείνους που της χαμογελούν και αυτό ακριβώς κάνετε. Με αυτή τη zen νοοτροπία βεβαίως, τελικά καταφέρνετε να υλοποιήσετε τους κυριότερους στόχους που θέτετε στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.
Πολύ ευχάριστα τα νέα για εσάς καθώς σε λίγες ημέρες (27/11) ο Πλούτωνας φεύγει από τον Τοξότη. Σαν κυβερνήτης του οίκου που σχετίζεται με τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα σίγουρα πρόσθεσε διεισδυτικότητα στον τρόπο σκέψης σας και έκανε πιο αξιόπιστη τη διαίσθησή σας, παράλληλα όμως σας επιφόρτισε με έξτρα έγνοιες και έβαλε κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές κατάθλιψης στο ψυχολογικό σας πορτρέτο.
Η αποχώρησή του από το ζώδιό σας έχει απελευθερωτικό χαρακτήρα, καθώς ύστερα από 13 χρόνια περιορισμού της αυτοέκφρασής σας (από τον Νοέμβριο του 1995 μέχρι σήμερα) θα νιώσετε έτοιμες –σοφότερες πλέον και πιο αποτελεσματικές– να κατακτήσετε τις... κορυφές που σας αφορούν. Επόμενη επίσκεψη του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σε 148 χρόνια. Έχουμε καιρό μέχρι τότε...

αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, ο οποίος βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο. Αν είστε δεσμευμένες, δώστε στον σύντροφό σας μία ακόμα ευκαιρία να σας αποδείξει την αληθινή σημασία που έχει για εκείνον η σχέση σας. Οι αδέσμευτες, αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε στη διάρκεια του φετινού Δεκεμβρίου, καθώς μία από αυτές προβλέπεται να οδηγήσει σε μια δυνατή και μακροχρόνια σχέση που σας αφορά.
Μη χάνετε το χρόνο σας παίρνοντας στα σοβαρά μια –πολλά υποσχόμενη, αλλά απατηλή– ρομαντική γνωριμία, που είναι πιθανό να κάνετε το Σάββατο 11/12. Την ίδια αδιαφορία θα σας συνιστούσα να δείξετε στην περίπτωση που, την ίδια ημέρα, δεχτείτε τηλεφωνικά μια επαγγελματική πρόταση υπερβολικά δελεαστική για να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Kίνδυνος παραπλάνησης...
ΜΕΜΟ: Σημειώστε πάντως ότι το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, που πραγματοποιείται την Τρίτη 7/12 λειτουργεί σαν την καλύτερη διαφήμιση της δουλειάς σας.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 7, 8, 12
Επαγγελματικά: 7, 10
Ακατάλληλες ημέρες: 6, 11
Πλησιάστε: Δίδυμους και Λιοντάρια.
Απομακρυνθείτε από Κριούς και Τοξότες.


υδροχόος

20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κινήσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση της τωρινής επαγγελματικής σας θέσης. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καταστρώσετε ένα σχέδιο δράσης και να το βάλετε χωρίς καθυστέρηση σ’ εφαρμογή. Η δύναμη της πειθούς σας είναι ακατανίκητη. Προς το παρόν, είστε ικανές να πουλήσετε στολές κατάδυσης σε θέρετρα για σκι και αξεσουάρ ορειβασίας στις παραλίες. Συγκεντρωθείτε στην πιο δυνατή από τις δημιουργικές σας ιδέες και κλείστε τα κατάλληλα ραντεβού.
ΜΕΜΟ: Σημειώστε ότι τη Δευτέρα 6/12 σταματάει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ουρανού, ενισχύοντας τη διάθεσή σας για δράση.
Μη χάνετε το χρόνο σας λαβαίνοντας σοβαρά υπόψη κάποια ανησυχητικά όνειρα ή προαισθήματα και επιτρέποντάς τους να φρενάρουν την αυτοέκφρασή σας. Ειδικά από τις 10/12 και μετά, η διαίσθησή σας θα λειτουργεί αναξιόπιστα και είναι κρίμα να την αφήσετε να σας παρασύρει. Αδιαφορήστε προσωρινά για τα –άλλα αντ’ άλλων– μηνύματα, τα οποία θα δέχεται το εσωτερικό σας… ραντάρ και επιστρατεύστε τον ορθολογισμό σας.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 6, 8
Επαγγελματικά: 6, 9
Ακατάλληλες ημέρες:  11
Πλησιάστε: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ψάρια.
Απομακρυνθείτε από Ταύρους και Αιγόκερους.

ιχθύες

20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ασχολίες που σας διασκεδάζουν και σας αποφορτίζουν από περιττές εντάσεις. Η πλανητική εύνοια βρίσκεται συγκεντρωμένη στον τομέα που σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις και κάθε είδους ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή την περίοδο η απομόνωση βλάπτει σοβαρά την υγεία…
Μη χάνετε το χρόνο σας αμελώντας να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του μάλλον ψυχρού κλίματος που επικρατεί αυτό το διάστημα στην ερωτική σας ζωή. Οι αδέσμευτες θα έχετε διάφορες ευκαιρίες να εμπλουτίσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και, πιθανότατα, να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση. Οι δεσμευμένες, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την αυτοκυριαρχία που διαθέτετε για να αντισταθείτε στους πειρασμούς που θα εμφανιστούν. Αν η σχέση σας στηρίζεται σε γερά θεμέλια, θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.
Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 9, 11, 12
Επαγγελματικά: 8, 10
Ακατάλληλες ημέρες: 6
Πλησιάστε: Καρκίνους, Σκορπιούς και Υδροχόους.
Απομακρυνθείτε από Δίδυμους και έτερους Ιχθύς.

Από www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: