Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

5 χρυσές συμβουλές για το ρεβεγιόν!!

 

5 χρυσές συμβουλές για το ρεβεγιόν από τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Υπάρχει ένα σενάριο τρόμου που πάντα καραδοκεί: ξυπνάς το πρωί και βλέπεις τα μαλλιά σου φριζαρισμένα. Προσπαθείς να τα στρώσεις αλλά μάταια. Και είναι ok αυτό να σου συμβαίνει μια οποιαδήποτε μέρα (αλίμονο, ξέρεις να το καμουφλάρεις με ένα σκούφο!) τι γίνεται όταν σε λίγες ώρες πλησιάζει το ρεβεγιόν;


Διατήρησε την ψυχραιμία σου! Γιατί σε αυτό το σενάριο τρόμου υπάρχει πάντα ένας καλός... σκηνοθέτης! Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο hair stylist των stars μοιράζεται μαζί μας πέντε πολύτιμα tips για να έχουμε τα πιο τέλεια μαλλιά την βραδιά του ρεβεγιόν! Απλώς, ακολούθησε τις... σκηνοθετικές του οδηγίες!

Μαλλιά που φριζάρουν; Όχι σήμερα!
Μετά το λούσιμο, στεγνώνεις τα μαλλιά σου ρίχνεις μια ματιά στον καθρέφτη σου και βλέπεις ότι είναι πιο φριζαρισμένα από ποτέ. Και τώρα τι; Ο Τρύφωνας Σαμαράς συμβουλεύει:
"Αν έχεις σγουρά μαλλιά άφησέ τα να στεγνώσουν. Έπειτα, βάλε στα δάχτυλά σου νερό και βρέξε ελαφρώς σε όλο τους το μήκος. Αν πάλι, τα μαλλιά σου είναι ίσια το σωστό στέγνωμα σε συνδυασμό με σιλικόνη θα σου δώσουν τη λύση".
Για σωστό στέγνωμα: Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους ή αφού στεγνώσουν βρεξ'τα ξανά για να φύγει ο όγκος κι έπειτα στέγνω΄σε τα σιγά- σιγά με το σεσουάρ χρησιμοποιώντας τα χέρια σου.

Ξύπνησα με bad hair day! Τι κάνω;
Για να σωθείς από μια bad hair day και να δείχνεις gorgeous το βράδυ δύο είναι οι λύσεις: κάνε ένα κότσο ή ένα pony tail με τα μαλλιά σου όλα τραβηγμένα προς τα πίσω.

Μαλλιά που ηλεκτρίζονται και πετάνε
Η λακ θα σε σώσει λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Απλώς ψέκασε από την ασφαλή απόσταση των 15 εκ. ώστε να μην "κολήσουν" τα μαλλιά σου και στρώσε με τα δάχτυλα.

Κάτι εύκολο κι εντυπωσιακό για το ρεβεγιόν, παρακαλώ!
"Ένα από τα αγαπημένα μου look για τέτοιες περιστάσεις είναι να τυλίξουμε τα μαλλιά με σίδερο ή ρόλεϊ και να δημιουργήσουμε όμορφες μπούκλες αφού έχουμε βάλει mousse. Έπειτα, ανάλογα με την βάση (τύπος μαλλιών) που έχει η καθεμία, κάποια μπορεί να τα πιάσει σε ωραίες vague και κάποια άλλη να τα αφήσει κάτω. Η δημιουργία της μπούκλας είναι η βασική προετοιμασία κι από εκεί και πέρα η καθεμία μπορεί να παίξει με την φαντασία της!", μας προτείνει ο hair stylist των stars.

Το must προϊόν για τον βραδινό μας φάκελο
Φεύγοντας από το σπίτι σου για το ρεβεγιόν μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μια μικρή λακ. Είναι το απαραίτητο "όπλο" για να φρεσκάρουμε το χτένισμά μας κατά την διάρκεια της βραδιάς, μας λέει ο Τρύφωνας. Απόφυγε mousse και σιλικόνες που δεν ¨δουλεύονται" τόσο εύκολα! Plus: θα χρειαστεί να λερώσεις τα χέρια σου με προϊόν και πιθανότατα και το τέλειο φόρεμά σου!

www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: