Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Προβλέψεις από 13 έως 19 Δεκεμβρίου 2010

http://www.gamostime.gr/blog/wp-content/uploads/2010/09/banner_zodia.gifκριός

21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Σχέσεις: Ρίξτε τους τόνους, προσέχετε τι λέτε και μην αντιδράτε με το παραμικρό, τώρα που ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί δυσαρμονίες που φέρνουν ασυνεννοησία, νευρικότητα ή ανταγωνισμό στη δουλειά, αλλά και ένταση στην προσωπική ζωή. Η Σελήνη στον Κριό (14-16/12) σάς κάνει συναισθηματικά ευάλωτους (14-16/12).

Χρήμα: Εύνοια, αν οργανωθεί.

Υγεία: Έντονη κυκλοθυμία, κόπωση. 





ταύρος

21 Απριλίου - 20 Μαϊου

Σχέσεις: Οργανώστε τη δουλειά σας κι εργασθείτε συγκεντρωμένοι, ήρεμα και ευέλικτα, για να αποφύγετε λάθη και τριβές στο γραφείο. Παράλληλα, αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή για να χαρείτε τρυφερές αγκαλιές και να απολαύσετε ερωτικές στιγμές, τώρα που η Αφροδίτη ευνοεί αγάπες κι έρωτες.

Χρήμα: Δύσκολα συμμαζεύεται.

Υγεία
: Απροσεξία, νεύρα, τάση ατυχημάτων. 



δίδυμοι

21 Μαϊου - 21 Ιουνίου

Σχέσεις: Ήδη άρχισαν οι αρνητικοί κραδασμοί της επικείμενης έκλειψης Σελήνης στους Διδύμους (21/12), οπότε πρέπει αμέσως να διασφαλίσετε καλές σχέσεις στην προσωπική ζωή και στη δουλειά, ιδίως αν είστε γεννημένοι στα τέλη του ζωδίου. Προσοχή και στον έρωτα, αν δεν θέλετε απογοητεύσεις ή μπλεξίματα.

Χρήμα: Στενότητα.

Υγεία: Καλή ψυχολογία παρά το γύρω στρες. 



καρκίνος

22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Σχέσεις: Έντονες δυσαρμονίες τείνουν να προκαλέσουν ασυνεννοησία, κυκλοθυμία, πιέσεις και τριβές στα αισθηματικά, στο σπίτι και στην εργασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη υπόσχεται φιλική διάθεση και μοναδική εύνοια στον έρωτα, οπότε με τον ερωτισμό ή με ασκήσεις γλυκύτητας μπορείτε να φέρετε τους άλλους στα νερά σας.

Χρήμα: Μικρή βελτίωση.

Υγεία
: Άγχος.



λέων

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Σχέσεις: Οι θετικές επιρροές υπόσχονται τρυφερότητα στις προσωπικές σχέσεις, ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι και μία εσωτερική αίσθηση σιγουριάς παρά την υπερένταση της δουλειάς και τη γενική ασυνεννοησία λόγω των έντονων δυσαρμονιών.

Χρήμα: Τύχη, αλλά και καταναλωτισμός.

Υγεία: Υπερένταση που προκαλεί κόπωση, ατονία ή καρδιαγγειακές διαταραχές. 





παρθένος

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Σχέσεις: Με τη μοναδική τώρα εύνοια στα αισθηματικά και στις σχέσεις γενικά, προλάβετε πιθανές εντάσεις έως και ανατροπές στην προσωπική ζωή ή στη δουλειά που ενδέχεται να προκαλέσει η επερχόμενη έκλειψη Σελήνης (21/12). Οργανώστε από τώρα ένα ταξίδι ρομαντικό ή αναψυχής, μακριά από εστίες έντασης.

Χρήμα: Πλην του ταξιδιού, λιτότητα.

Υγεία: Αρκετά καλή ψυχολογία.


ζυγός

23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Σχέσεις: Πιέζει ο Κρόνος στο Ζυγό, ενώ οι δυσαρμονίες μπορεί να προκαλέσουν ασυνεννοησία, παιχνίδια δύναμης και νεύρα ολκής στην καθημερινή ζωή, αν δεν οργανώσετε δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις και αν δεν φερθείτε ψύχραιμα και διπλωματικά. Αντίδοτα στα δύσκολα οι φιλίες, ο έρωτας, τα σπορ, η διασκέδαση.

Χρήμα: Τύχη!

Υγεία: Στρες, αλλά και αδυναμία σε λιχουδιές και ποτά! 


σκορπιός

23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου

Σχέσεις: Η Αφροδίτη στο Σκορπιό υπόσχεται γοητεία, λάμψη, ερωτισμό και τρυφερότητα και οι έξοχες εναρμονίσεις της ευνοούν έρωτες, αγάπες και καλές σχέσεις με όλους γύρω, αν κρατήσετε αποστάσεις από δύσκολους συγγενείς ή συναδέλφους.

Χρήμα: Οργανώστε το μεθοδικά, αλλιώς θα σας καταβάλει το άγχος.

Υγεία: Μη χάνετε το κέφι σας λόγω της κρίσης. Αντιδράστε!




τοξότης

23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Σχέσεις: Ο τυχερός Δίας ευνοεί τα αισθηματικά, το γάμο και την οικογένεια, και θα δίνει τόνο γιορτινό στο σπιτικό σας. Αντίθετα, ο επαναστάτης Ουρανός προκαλεί αντιδράσεις σε δεσμεύσεις, υποχρεώσεις ή ωράρια, αν μία σχέση ή η δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν. Κι αυτά ενόψει της έκλειψης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη (21/12).

Χρήμα: Σε ελεύθερη πτώση!

Υγεία: Ιώσεις, κρυολογήματα. 





αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Σχέσεις: Η συζυγία Άρη/Πλούτωνα/ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω διασπά την προσοχή, προκαλεί ασυνεννοησία, ανταγωνισμό ή και εκρηκτικές εντάσεις στην προσωπική ζωή και στη δουλειά, αν δεν φερθείτε ψύχραιμα. Ευτυχώς η εύνοια στον έρωτα και στις φιλίες θα ισορροπεί τα πράγματα αν το ρίξετε λίγο έξω.

Χρήμα: Σταθεροποιείται.

Υγεία: Χρειάζεστε επειγόντως ριλάξ και ψυχαγωγία.


υδροχόος

20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου

Σχέσεις: Τρυφερότητα στις προσωπικές σχέσεις, εύνοια στο γάμο, ευχάριστες και ήρεμες ώρες στο σπίτι ή διασκεδαστική κοινωνική ζωή. Αυτά υπόσχεται το Μεσουράνημα της Αφροδίτης, που ισορροπεί αρκετά την ασυνεννοησία και τον εκνευρισμό που προκαλούν οι έντονες δυσαρμονίες στη δουλειά.

Χρήμα: Τύχη, αλλά και τάση για σπατάλες ή τζόγο.

Υγεία: Πεσμένες αντοχές.



ιχθύες

20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου


Σχέσεις: Τις φιλίες και την ερωτική ζωή και δράση στοχεύουν οι δύσκολες δυσαρμονίες, ενώ οι θετικές επιρροές ευνοούν τα αισθηματικά, το γάμο και την οικογένεια, λίγο πριν την έκλειψη Σελήνης (21/12) που πιθανόν να προκαλέσει κεραυνούς εν αιθρία.

Χρήμα: Αυτήν την περίοδο επιβάλλεται λιτότητα.

Υγεία: Μεταπτώσεις σε διάθεση και υγεία, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.


www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: